Printscreen
Европа Свет

ЏИХАДИСТИ ПРЕТЕ КРВОПРОЛИЋЕМ ЗА НОВОГОДИШЊЕ ПРАЗНИКЕ! Објавили језиве слике као и места могућих напада!

„Исламска држава“ објавила је нове језиве слике у којима прети нападима широм Европе уочи божићних и новогодишњих празника.

ПРИШТИНА СПРЕМА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПРИПАЈАЊЕ АЛБАНИЈИ? У току реализација „Плана Б“, САД о завери Харадинаја и екипе ћути!

Џихадисти прете (Фото: BlackOps Cyber / скриншот)

Терористичка група је својим присталицама послала више порука у којима их позива да врше нападе на божићне сајмове.

(ВИДЕО) ИМАЛА ЈЕ 9 ГОДИНА КАДА СУ ЈЕ УСТАШЕ ГУРНУЛЕ У ЈАМУ: 42 дана је провела међу лешевима без капи воде! Ово је њена исповест
На једној од фотографија које деле џихадисти види се једна маскирана особа како стоји иза Деда Мраза са везаним рукама, док се у позадини види лондонска улица Риџент стрит осветљена божићном расветом. На њој је на енглеском, француском и немачком написано: „Ускоро на вашим празницима“.

Фотографије се сматрају позивом на нове терористичке нападе у Европи.

Друга фотографија приказује крваву руку која држи нож, фотошопом стављену на један од париских божићних сајмова. У позадини се види Ајфелова кула.

(ВИДЕО) КАД ПУТИН СА ПРИЈАТЕЉИМА ИДЕ НА ПИЋЕ У КАФИЋ: Све изгледа савршено као на филму!

Те је слике пресрела обавештајна агенција за такозвани даркнет, BlackOps Cyber. Они кажу да је слика објављена у 12 сати и 27 минута. Слике су пронађене у чет групи назива ‘Војска муџахедина’, а израдио ју је и послао корисник под именом „Др Алмани“.

Ове фотографије настале су након што је немачка полиција ухапсила шест чланова ИД који су наводно планирали напад на божићни сајам на годишњици прошлогодишње трагедије у Берлину.

БИЛА С БРАТОМ У СЕКСУАЛНОЈ ВЕЗИ, ЗАЈЕДНО ЗЛОСТАВЉАЛИ ДЕЧИЦУ: Сликали се са жртвама, па се хвалили о злочинима!

Ови Сиријци су ухапшени током рација са 500 полицајаца у немачким градовима Касел, Хановер, Есен и Лајпциг. Тужиоци су најавили да су ухапшени планирали напад комбиновањем оружја и експлозива. Такође постоје извештаји да би циљ ових планираних напада могао бити божићни сајам у Есену 19. децембра, али власти то још нису потврдиле.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Бивши хрватски министар: Гађао сам зољом Младићево возило

Шведски политичар Стрид: Муслимани нису 100 одсто људи

Гојковићева и Деђијанг потписали Протокол о сарадњи

Извор: Блиц

Оставите коментар