Youtube
Забава

ЏИБОНИ ОТКРИО НАЈВЕЋУ ТАЈНУ СВОЈЕ КАРИЈЕРЕ: У Ваљеву сам престао да будем хевиметалац!

Пре 30 година сам након треће песме осетио да то више није то, да Осми путник није више мој бенд. Био је то мој последњи концерт и прекретница, рекао је певач.

Ваљево је од 24. до 26. маја било регионална престоница џеза, а последње вечери Ваљевског џез фестивала наступио је Златан Стипишић Џибони. Кантаутор из Сплита извео је своје највеће хитове заједно с пијанистом Матијом Дедићем у џез аранжману.

ШИПТАРИ НАПАЛИ СРБЕ: Има повређених

– Има више разлога зашто сам вечерас у Ваљеву. Желим прво да пружим подршку људима који организују један овакав фестивал. Велико ми је задовољство што свирам с Матијом Дедићем и осталим врхунским музичарима, јер немам прилику да се с њима нађем тако често на бини – рекао је Џибони.7

Музичар је у Ваљеву пре 30 година донео једну важну одлуку.

ШОК! РЕШЕНА МИСТЕРИЈА!!! Роналдо објавио у којем клубу наставља каријеру!

– Године 1988. овде сам свирао с мојим тадашњим бендом Осми путник. Након треће песме сам једноставно осетио да то више није то, да то више није мој бенд у коме се осећам добро и тако је и било – то је био мој последњи концерт с њима. На тај начин Ваљево је постало важна станица ка мом даљем животу и каријери, и ево ме сад овде поново, после тридесет година – рекао Џибони поздрављен овацијама.

Нови концепт фестивала под мотом „Њу џез момент“ већ у другој години заживео је и привукао пажњу доскоро успаване старе, али и неке потпуно нове публике.

ОТКРИВАМО – ДА ЛИ СМО ТАМНИ ЗАТО ШТО СУ НАМ ТУРЦИ СИЛОВАЛИ ЖЕНЕ?!

Уметнички директор фестивала Милан Ђурђевић каже да му је план да се у Ваљево наредних година доведу велике светске џез звезде.

– Захваљујемо граду Ваљеву и Центру за културу на подршци и слуху за једну помало и компликовану, али не и неизводљиву мисију. Атрактивни концерти врхунских светских џез музичара у Ваљево ће довести људе са свих страна, што ће бити значајно не само за културу већ за напредак и отварање у глобалном смислу, а овај град има потенцијале за све то – поручује Ђурђевић.

Америка не дозвољава Русима да учествују на седницама УН: Поништена виза Косачову

На Ваљевском џез фестивалу наступили су још и локални састави Механички балет и Пеђа Пилот блуз бенд, Бане Лалић МВП, Бојана Стаменов и Кепа и Фри спиритс.

ПУТИН ПОЉАЦИМА: Хоћете америчку базу на нашој граници – УЗВРАТИЋЕМО!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НАТО тражи од Русије да призна кривицу за нешто за шта није крива — пад авиона у Донбасу

ТИХОМИРА СТАНИЋА ПРИВЕО ПОЛИЦАЈАЦ НА УЛИЦИ: Разлог ће вас изненадити и одушевити!

СУМРАК ЕУ: КОГА БРИГА ЗА ВОЉУ НАРОДА, ВЛАДАЋЕ КО ЊИМА ОДГОВАРА!

(ВИДЕО) ЗАПАЛИО СЕ АУТОБУС КОЈИ ЈЕ ВОЗИО БАЊАЛУЧКЕ МАТУРАНТЕ У ИТАЛИЈУ: Деци изгорела документа и ствари

ПОЈАВИЛИ СЕ ПЕНТАГОНОВИ СПИСИ О НЛО: Бео је и гладак и нема крила!

Извор: Куриp

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon