Србија Хроника

ДВОСТРУКИ ЖИВОТ ПОЛИЦАЈЦА УБИЦЕ! Свињски који је УБИО ЉУБАВНИЦУ НАСРЕД УЛИЦЕ, малтретирао и закониту жену!

Саобраћајац Милош Јовановић (49) звани Свињски, који је у недељу убио своју љубавницу Мирославу Стојаковић (46) насред улице у Земун пољу, а потом извршио самоубиство из службеног пиштоља, малтретирао је и закониту супругу Стану!

Ово је највећа претња за Србију: Генерал Диковић најавио формирање ПОСЕБНЕ ЈЕДИНИЦЕ СПЕЦИЈАЛАЦА

Dejan Živančević

(ВИДЕО) ХОРОР! ДОВЕЛИ ЛАВА И БЕБУ У ПРОГРАМ УЖИВО: Можете само да замислите како се то завршило!

Према сазнањима Информера, Милош је био веома груб и према супрузи са којом је добио четворо деце.

– Одувек је имао кратак фитиљ и био је склон свађама. Његова жена је знала да Милош због ситнице полуди и избегавала је препирке са њим да је не би тукао. Увек се повлачила када би видела да није добре воље, јер је раније због баналних ствари добијала батине! – каже пријатељ те породице.

Ко су албанска браћа коју је Дачић затекао у Белој кући?!

Он додаје да Милошева супруга Стана није хтела да га напусти и поред тога што је знала да има љубавницу у Београду.

– Дивна жена. Нигде није могла да се запосли, па су је ћерка и мајка помагале. Милош је стално долазио. Чули смо и како се свађају, али нисмо смели да се мешамо. Он је био прек човек, увек озбиљне и смркнуте фаце. Чинило ми се да би ме, да му кажем „добар дан“ на улици, опсовао и ударио. Не знам шта јој је требало да буде с њим – каже један од комшија из улице.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ДВЕ КУЋЕ ЗАВИЈЕНЕ У ЦРНО: Објавили на Инстаграму како јуре 200 на сат, а онда се закуцали у бетонску ограду!

– Звали су га Свињски, али не знам због чега. Прогањао је Мирославу, није јој дао да дише. Кад год би покушала да га остави, не би јој то дозволио. И на крају се овако завршило. Штета, права штета – каже исти комшија.

(ФОТО) СТАТУС ЗБОГ КОГ БАЛКАН ПЛАЧЕ ОД СМЕХА: Јутрос ми се у ауту појавио човек на шољи!

Комшија се сакрио, дете гледало злочин кроз прозор

СТРАВИЧНОЈ ТРАГЕДИЈИ У ЗЕМУН ПОЉУ ПРЕТХОДИЛЕ СВАЂЕ ОКО КУЋЕ И ФЕЈСБУКА: Пријавила да је дечко малтретира, чекајући саслушање УБИО ЈЕ НАСРЕД УЛИЦЕ

– Стана живи у месту Грбавци у Републици Српској. Она и Милош су били у браку више од 20 година. Имају четворо деце, три ћерке и сина. Знала је да Милош има другу жену у Београду, али никада није размишљала да се разведе од њега. Помирила се са судбином да он живи и ради на релацији Београд-Грбавци и да води двоструки живот. Трпела је због деце. Није желела са њим нове проблеме ако затаржи развод и није хтела да њихова деца одрастају у породици разведених родитеља – каже пријатељ породице, који је инсистирао на анонимности.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Састанак Вучића и Председништва БиХ: Постигли смо компромис

НАСТАВЉА СЕ ДРАМА У КИЈЕВУ: Полиција јури Сакашвилија у шатору

ГУЈОН: Сад и Албанци прете ДА ЋЕ МИ ПУЦАТИ У ГЛАВУ – плашим се за своју породицу!

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
19°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
20°
Mon