Политика

ДВЕРИ УШЛЕ У ЂИЛАСОВ САВЕЗ! СРЂАН НОГО ГЛАСАО ПРОТИВ!

ПОТВРЂЕНО ПИСАЊЕ ПОРТАЛА ГОВОРИ СРБИЈА!

Као што је наш портал јуче ексклузивно објавио, у току је окупљање дела опозиције по угледу на некадашњи ДОС. Према нашим сазнањима, лидер новог блока биће Драган Ђилас, а његовом „Савезу за Србију“ приступиће Демократска странка, Народна странка Вука Јеремића, ДСС, Двери, Покрет за преокрет Јанка Веселиновића, Здрава Србија Милана Стаматовића, Левица Србије Борка Стефановића и Заједно за Србију Душана Петровића и Небојше Зеленовића. Представљање заједничког блока одржаће се 01. августа у Шапцу, сазнаје Говори Србија.

ЕКСКЛУЗИВНО – 01. АВГУСТА СЕ ФОРМИРА НОВИ ДОС: ЕВО КО ЋЕ ГА ЧИНИТИ!

БОШКО БЕЗ ВЕЋИНСКЕ ПОДРШКЕ ГЛАВНОГ ОДБОРА ДОНЕО ОДЛУКУ ЗА УЛАЗАК У САВЕЗ

Синоћ је, наиме, одржана седница Главног одбора Двери на којој је требало да буде донета одлука о приступању „Савезу за Србију“ . По статуту Двери, да би одлука о приступању била валидна, било је потребно 62 гласа. Да би обезбедио да Главни одбор гласа „за“, Бошко је прво искључио три члана ГО, да би му за натполовичну већину било потребно свега 60 гласова. Међутим, за одлуку о приступању Савезу гласало је само 58 чланова ГО, 5 је било уздржано, а 30 против!

Када је увидео да нема потребних 60 гласова Обрадовић је ипак преломио мимо одредби Статута Двери. Он је потписао одлуку о приступању уз образложење да Савез није коалиција и да није потребна натполовична већина!

Према нашим информација, против уласка у Ђиласов Савез гласао је народни посланик, Срђан Ного. Подсећамо да је портал Говори Србија први писао пре више месеци о дубоким несугласицама између Нога и Обрадовића, а пре свега због Бошкове намере да се прикључи новом ДОС-у.

(ФОТО) СТРАШНА СЛИКА САЊЕ ПАПИЋ ИЗ НОЋИ КАД СУ УБИЛИ МИШУ: Црна фотографија, бебино стопало… колико је ужасно!

Покрет „Двери“ данас је званично изашао са саопштењем да приступа Ђиласовом „Савезу за Србију“.

Председник Двери Бошко Обрадовић изјавио је да је ово важан тренутак и крупна одлука за Двери, коју нису ни брзо ни лако донели.

О ЊЕМУ НИКАД НЕ ПРИЧА! Ово је био ПРВИ МУЖ Дубравке Мијатовић пре Маринка Маџгаља и с њим има ЋЕРКУ!

„Верујемо да од тренутка формирања Савеза за Србију српска политичка сцена више неће бити иста. Имаћемо колону уједињене власти и колону уједињене опозиције и то ће бити јасан избор за све грађане Србије: да ли желе политичке промене или наставак владавине ове корумпиране власти. “ – рекао је Обрадовић.

НЕЗАДОВОЉСТВО МЕЂУ ЧЛАНОВИМА ДВЕРИ

Последњих дана широм Србије разочарани чланови Двери лепе плакате на којима се налази списак од 50 функционера покрета на челу са Обрадовићем које оптужују за недоследност у политици и приватизацију Двери. Један од бивших чланова на свом твитер налогу објавио је и податке о финансијским манипулацијама и проневери више десетина милиона динара у корист Обрадовића и њему блиских сарадника.

(ФОТО) У ВРЕМЕ УБИСТВА МИШЕ ОГЊАНОВИЋА, САЊА И НЕ СЛУТЕЋИ ОБЈАВИЛА ПОСЛЕДЊУ ПОРОДИЧНУ ФОТОГРАФИЈУ: Срце ће вам пући!

Двери су издале саопштење да ће строго санкционисати своје чланове који буду учествовали у кампањи против Бошка Обрадовића.

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ! МОМ СИНУ СУ СИПАЛИ ДРОГУ ЗВАНУ МЈАУ-МЈАУ, ОДЈЕДНОМ СЕ ПРОМЕНИО: Невена је након Александрове смрти сазнала СТРАВИЧНУ СТВАР!

РАЗЈЕДИЊЕНЕ НАЦИЈЕ: Црвени сигнал за УН

СВЕТ БРУЈИ О УБИСТВУ ОГЊАНОВИЋА: Ево како су светски медији писали о бруталној ликвидацији на Новом Београду

(ВИДЕО) Парада руске ратне морнарице у Санкт Петербургу

Ли: Питање Косова најважније за Србију, не треба постављати рокове

Преминуо Оливер Драгојевић

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
-7°
4°
Mon
9°
Tue
9°
Wed
14°
Thu