printscreen
Политика Србија

ДВЕРИ ТРАЖЕ ХИТНО ХАПШЕЊЕ: Зашто је Угљанин још увек на слободи?

Двери најоштрије осуђују последњу изјаву Сулејмана Угљанина, којом је муслимане из рашке области позвао на бојкот Војске Србије, односно којом је позвао грађане Републике Србије који су припадници резервног састава да се не одазову позивима за војну вежбу, а ВС означио као претећу оружану силу.

НОРВЕШКА: Косово је држава, Русија непријатељ, Србија је у сваком случају на губитку

– Ово је наставак неуставног и незаконитог деловања Сулејмана Угљанина који дужи временски период злоупотребљава БНВ. Недопустиво је да држава и надлежни државни органи на овакве позиве и изјаве не реагују. Посебно када Угљанин отворено позива грађане на непоштовање Устава и закона и призива стране државе и организације да реагују и посредују – стоји у саопштењу Двери које потписао потпредседник те странке Марко Пушица.

БИЋЕ ПАПРЕНОГ УДАРАЊА ПО ЏЕПУ: Возачи, ово су нове измене Закона о безбедности саобраћаја! Ево колико ће вас сада коштати прекршаји!

printscreen

(ВИДЕО) ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ЈЕ ПАО ГРАЂЕВИНСКИ ИНСПЕКТОР ЗБОГ ПРИМАЊА МИТА: Узимао све по 500 ЕВРА! Изашао с ручка из кафане па му на улици тутнула у руке свежањ новчаница!

Двери истичу да је Војска Србије једина уставна и легитимна оружана сила Републике Србије, да се лица у резервном саставу морају одазвати позивима на војну вежбу, а да је последња у низу спорних изјава Сулејмана Угљанина, јасан доказ да надлежни државни органи а посебно они који врше кривични погон, морају реаговати.

„БИЛИ СУ БРУТАЛНИ, ЖЕЛЕО САМ ДА МЕ УБИЈУ“ Све језиве отмице познатих бизнисмена суровог ЗЕМУНСКОГ КЛАНА

 

ПРИЧА О КОЈОЈ ПРИЧА СРБИЈА: Ко је уствари Милан Јевђић – ФОЛИРАНТ ИЛИ МУЧЕНИК?
– Стога надлежним државним органима постављамо следећа питања: Зашто надлежно министарство није преиспитало законитост рада БНВ?; Зашто Угљанинова СДА може несметано да угрожава уставни поредак?; Зашто је Угљанин још увек на слободи? – саопштава ова странка.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СУТРА JE 12 ГОДИНА ОД СМРТИ МИЛОШЕВИЋА: Сахрањен је без опела и почасти, а оно што је рекао полицајцу који га је хапсио и данас се препричава

Вулин: Улагање у Војску – улагање у стандард свих грађана

Украјина добила статус „земље-кандидата“ у НАТО-у

ЈАНКОВИЋ ИСПРОЗИВАО ЂИЛАСА: Подржали смо га за градоначелника, А НЕ ЗА МИНИСТРА ИНФОРМИСАЊА ИЛИ ГЛОДУРА РТС!

Извор: Правда

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
22°
Wed
21°
Thu
20°
Fri
23°
Sat