dveri.rs
Политика Србија

Двери најавиле протест

Лидер Двери, Бошко Обрадовић, и лидер Здраве Србије, Милан Стаматовић, најавили су за 16. септембар заједнички ,,Марш за Београд".

Лидер Здраве Србије Милан Стаматовић је рекао да је дошло време да се актуелној власти покаже да у Србији постоје људи који мисле својом главом и који се не плаше.

„Дошло је време и да се власти покаже да постоје људи и који хоће слободу, пре свега слободу медија. Хоћемо да се боримо за права обичног човека, а не да идемо за квази интелектуалцима који су куповали дипломе и који су са приватних факултета дошли на власт.“ – рекао је Стаматовић.

„Ми крећемо у марш за Београд,  у име свих унижених здравствених радника, лекара и полицајаца, који имају смешно мала примања. У име свих банкарских клијената који су презадужени и породица које приватни извршитељи избацују из својих домова због дугова. Крећемо, у име породичних људи Србије који данас кубуре са поласком своје деце у школу. Дакле, ми крећемо у име те комплетне Србије која је и социјално и правно згажена и уништена у последњих шест година, додатно и завршно под влашћу Српске напредне странке“ – закључио је лидер Двери Бошко Обрадовић.

Обрадовић је још једном позвао све грађане Србије, да се 16. септембра, у суботу у 16 часова испред зграде Владесви окупе, и пошаљу јасну поруку овој власти да овако више не може.

Извор: Информативна служба Двери

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

На мапи света ће се појавити нова држава уместо ИД – коју нико није желео

ПРОВАЉЕНИ: Опозиција у РС од САРАЈЕВА ТРАЖИ ПОМОЋ у борби против Заветника!

СВАКИ ЧЕТВРТИ СРБИН РАДИ НА ЦРНО! Држава објавила рат фирмама које НЕ ПРИЈАВЉУЈУ РАДНИКЕ!

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon
28°
Tue