Занимљивости

ДВА БОЛЕСНИКА ДЕЛИЛА СУ ИСТУ СОБУ: Када је један преминуо, откривена је његова тајна која ће вам променити живот!

Велика је срећа у том да учините неког срећним, без обзира у којој се ситуацији налазили. Кад делимо тугу упола је лакше, али кад делимо срећу упола је већа.

Два човека, озбиљно болесна делила су болничку собу. Један човек морао је да седи на кревету сваког дана сат времена како би покушао да празни течност из плућа. Његов кревет био је поред прозора. Други човек морао је да лежи све време. Зближили су се причом о животу, породици, детињству, послу…

РАЗВАЛИО: Није срамота Цеца у читанкама, срамота сте ви, родитељи!

Сваког поподнева, када је човек поред прозора седео, описивао је свом цимеру шта види кроз прозор. Човек који је стално морао да лежи почео је да живи за те тренутке када је његов свет био обогаћен свим описима ствари које се дешавају напољу.

Кроз прозор се видео парк са предивним језером. Лабудови су пливали у језеру док су се деца играла поред воде. Парови су шетали држећи се за руке. Цвеће у парку је било предивно, а у даљини се видео и град. Док је човек поред прозора описивао све детаље, други човек би затворио очи и уживао у сценама.

СРБИНУ ПРЕТИО ЗАТВОР ЗБОГ ПЕЧЕЊА ПАПРИКА У КАНАДИ, А САД ТРАЖИ ОДШТЕТУ ОД 15 МИЛИОНА ДОЛАРА: Ево како је преокренуо систем у своју корист!

Дани и месеци су пролазили. Човек који је морао да лежи постао је љубоморан на свог цимера и пожелео да он добије место поред прозора не би ли могао да види све лепоте о којима је чуо. У својој очајничкој жељи одлучио је да отрује човека поред прозора.

НАТО ПРЕТИ СРБИЈИ: Зажалићете због истраге о бомбардовању!

Једног јутра сестра је ушла у собу и видела беживотно тело човека поред прозора. Тело је однето и убрзо након тога други човек је замолио да се његов кревет премести поред прозора. Сестра је прихватила, сместила га и оставила самог. Полако и уз велики напор, устао је да погледа призор кроз прозор. Видео је само зид.Питао је сестру шта мисли због чега је други човек описивао онако дивне призоре. Сестра је одговорила да је други човек био слеп и да није чак могао да види ни зид.

Прва реакција Београда на могућу акцију Лондона против Србије у СБ УН

Рекла је: „Можда је само желео да вас охрабри и учини срећним“

ЗАКЉУЧАК:

ТИНЕЈЏЕР ИНСПИРИСАН ИГРИЦОМ УБИО СТУДЕНТКИЊУ: Када је објаснио зашто је то урадио, све је још више престравио

Велика је срећа у том да учините неког срећним, без обзира у којој се ситуацији налазили. Кад делимо тугу упола је лакше, али кад делимо срећу упола је већа. Ако желите да се осећате богатим, избројте све ствари које имате, а новац не може да купи. Не будите љубоморни на друге људе, већ радите на себи. Поделите срећу и учините неког срећним. У супротном наћи ћете се огорчени и сами пред зидом.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПОПОВИЋ ПОВОДОМ ПРЕТЊИ НА ТВИТЕРУ: Је л’ то њихова толеранција и демократија?

ДАЧИЋ ОДГОВОРИО НА ПРОЗИВКУ: Извини, ПЛЕНКОВИЋУ, не знам да певам ЛИЛИ МАРЛЕН или За дом спремни!

АЛБАНИЈА ПРЕДЛАЖЕ АМЕРИЦИ: Изградите НАТО базу на нашем Јадрану

АМЕРИ ЋЕ ДА ПУКНУ ОД ЗАВИСТИ! На паради у Москви и СУПЕРОРУЖЈЕ „КИНЏАЛ“!

ЗГАДИО И ИСКУСНЕ ПОЛИЦАЈЦЕ: Канибал искасапио проститутку, тело бацио, а органе ставио у замрзивач ДА ПОЈЕДЕ КАСНИЈЕ!

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
25°
Thu
28°
Fri
16°
Sat
20°
Sun