Фото: Правда
Друштво Србија

ДУГО ЧУВАНА ТАЈНА: Дан пред смрт носио Милошевићево писмо Лаврову, ево шта је у њему писало

Један од наших најпознатијих и најцењенијих адвоката Зденко Томановић говорио је за нови број Недељника.

(ВИДЕО) ИСПОВЕСТ РАДНИЦА НА ЛУКСУЗНИМ ЈАХТАМА: Богаташи пошаљу жене у шопинг, па доведу проститутке, а ми за 20 минута треба све да поспремимо

Он је причао о својим искуствима из времена када је био правни саветник Слободану Милошевићу у Хагу. Он је открио и како је изгледао њихов последњи сусрет.

„Дан пре него што је у ћелији пронађен мртав, Милошевић ме је замолио да дођем нешто раније код њега у затвор, и да његово, руком написано, писмо однесем у Руску амбасаду, са захтевом да се то писмо преда руском министру Сергеју Лаврову. У том писму се жалио да га у Трибуналу трују и тражио је да га Русија спасе и заштити. Ја сам одмах предао то писмо у Руској амбасади, а пријем тог писма је касније потврдио и Лавров. Дан касније, Милошевић је пронађен мртав“, рекао је Томановић, који је, иначе, био и једини грађанин Србије који га је видео мртвог у ћелији.

СВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА КУМА ГОЦЕ ТРЖАН! Митар изрешетао Марија па пресудио себи, мештани Ђурђева кажу да се УБИЦА ГОДИНАМА БАВИО ЗЕЛЕНАШЕЊЕМ!

Интервју са Томановићем je урађен два дана након убиства његовог колеге Драгослава Мише Огњановића…

Томановић је био очигледно разочаран и резигниран: „Миша је убијен само зато што је адвокат. И у овом моменту је само то значајно. Нажалост, наша политичка елита и њихови медијски џелати одмах су видели прилику да криминализују адвоката. Тиме стварају амбијент који релативизује значај овог убиства.

(ВИДЕО) БРУКА! НОВА НЕПРАВДА ПРЕМА НОВАКУ: Ђоковић ће морати да игра чак два меча у једном дану! Да ли ће Ноле издржати?

Убити адвоката само зато што се бавио својим послом превазилази снагу свих бројки које нам нуде. Једнакост и сигурност сваког грађанина се не обезбеђује пребацивањем одговорности на неко прошло време.“

А онда је упозорио: „Адвокати се морају ујединити, јер је то интерес грађана Србије.“

АЛЕКСАНДРИНА МАЈКА О ПОСЛЕДЊЕМ ДАНУ СА ЋЕРКОМ: Ишле смо да купимо купаћи за летовање, ЗАШТО БИ СЕ НЕКО ИСТОГ ДАНА УБИО?!

Томановић у великом интервјуу говори о убиству његовог колеге Драгослава Мише Огњановића, о правосуђу у Србији и свим његовим манама, о утицају политике и медија на право, о одбрани Милошевића, друговању са Александром Тијанићем и Богданом Тирнанићем, о својим клијентима Мирославу Мишковићу, Милану Беку, Емиру Кустурици…

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Кривична пријава против митрополита Амфилохија

(ВИДЕО) ЕВО ЗАШТО СУ-35 У ВАЗДУШНОЈ БОРБИ ТАМАНИ КОНКУРЕНТЕ: Не помаже ту ни стелт, руски авион има само једну слабу тачку!

ИРАН ПОСЛАО БРУТАЛАН ОДГОВОР ТРАМПУ: Не може нам нико ништа, а Американци би требало да знају које су последице њихових потеза!

ПАПИРИ О КОСОВУ СКРИВАНИ ПУНИХ 16 ГОДИНА Због ових докумената је убијен Зоран Ђинђић!

БАКИР ИЗЕТБЕГОВИЋ ПРОВОЦИРА: Срби су гори од Хитлера, Србија и Српска су оно ШТО ЈЕ НЕКАД БИЛА НЕМАЧКА!

(ФОТО) СРПСКИ СПЕЦИЈАЛАЦ ЗГРАБИО НЕПОЗНАТИ СНАЈПЕР! Уследио је невиђени подвиг, И БАЋУШКЕ СУ ОСТАЛЕ БЕЗ ТЕКСТА!

ИНСЕКТИ ТЕРОРИШУ НОВУ ВАРОШ Будимир и његов син Михајло једва преживели напад 100 стршљенова, уједали су их свуда, овако су извукли живе главе!

Правда

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon