Србија

ДУГО ЧЕКАНА СЕРИЈА: „НЕМАЊИЋИ“ У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ!

У оквиру новогодишњих празника, гледаоци РТС-а биће у прилици да погледају дуго очекивану прву епизоду серије „Немањићи – рађање краљевине“, сценаристе Гордана Михића и редитеља Марка Маринковића – 31. децембра у 20.00, на РТС 1.

ВРЕМЕ РАДИ ЗА СРБИЈУ: Приштински сепаратисти суочени са све очигледнијим пропадањем пројекта лажне косовске државе!

Promo

(ФОТО) СРАМАН ОГЛАС СРПСКЕ ТУРИСТИЧКЕ АГЕНЦИЈЕ ФРАПИРАО ЈЕ СВЕ: „Аушвиц, историјско место које је инспирација многим познатим филмовима“!

Почетак радње ове костимиране серије враћа нас у другу половину 12. вијека, у вријеме стицања моћи Немањића, прве српске династије.

У Нишу, 1165. године, на поклоњење византијском цару Манојлу Комнину долазе Стефан Немања и његова три брата, Тихомир, Страцимир и Мирослав. Манојло Комнин даје највеће повластице Немањи, што ће изазвати незадовољство код његове браће.

(ВИДЕО) ЉУБА ШИПТАР ОТКРИВА ТАЈНУ ПОСЛЕДЊЕ АРКАНОВЕ ФОТОГРАФИЈЕ! Рекао ми је: Данас сам најсрећнији човек! 5 КАСНИЈЕ ЈЕ УБИЈЕН МИНУТА

Promo

ЕВРОПА ПОД СНЕГОМ, У СРБИЈИ ПРОЛЕЋЕ Да ли је ово доказ да нас ХАРП уништава?!

Ана, Немањина супруга, плаши се да ће то да изазове љубомору код његове браће. Немања је разуверава. Има велико повјерење у браћу и на њихов позив одлази у Рас. Међутим, у Расу га браћа заробе и затворе у пећину. Када се после извјесног времена Немања извуче из пећине он од народа тражи, и добија, пристанак за почетак борбе за спас и слободу свих поробљених српских земаља.

ДЕТАЉИ 3Д РЕКОНСТРУКЦИЈЕ УБИСТВА Крвавог и блатњавог Јелениног убицу нико није видео

Promo

ТРАГЕДИЈА ОД КОЈЕ СЕ СЛАВНИ ФУДБАЛЕР НИКАД НИЈЕ ОПОРАВИО: Супруга Предрага Мијатовића открила детаље о његовом преминулом сину Андреју

Главне улоге у првој епизоди играју Младен Нелевић, Дубравка Мијатовић, Миодраг Крстовић, Мето Јовановски и Горан Султановић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Руски одговор: Небо се затвара за америчке авионе

Ој свијетла свибањска зоро: Црногорску Википедију као да је писао Анте Павелић

КАНЦЕРОГЕН И ОПАСАН: Језиви резултати анализе! Отпад пронађен код Обреновца је бомба која би деценијама загађивала воде

Волела је Теслу до смрти: Супруга Теслиног пријатеља слала му је писма и живела у ишчекивању, а умрла са његовим именом на уснама

Извор: sedmica.me

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon