Политика Србија

ДСС пред Председништвом с Апелом за одбрану КиМ

Председник ДСС-а Милош Јовановић и група потписника Апела за одбрану Косова и Метохије окупили су се испред Председништва ради предаје тог документа председнику Републике.

(ВИДЕО) СВЕТСКА ПРЕСТОНИЦА ИЛУМИНАТА НИЧЕ У ЕВРОПИ: Гради се ужурбано, нови симболи тајног друштва свакодневно се појављују

Председник ДСС-а Милош Јовановић и група потписника Апела за одбрану Косова и Метохије окупили су се данас испред Председништва ради предаје тог документа председнику Републике.

Јовановић је објаснио да су дошли на 10. годишњицу сецесије наше јужне покрајине како би председнику Републике уручили Апел, који је он, како сматрају, индиректно већ потписао полагањем заклетве, када је ступао на дужност.

НАТО се спрема за рат у срцу Европе — чека их клопка

Каже да у Апелу пише да је најбоље решење за Косово да „конфликт за сада остане у замрзнутом стању“, те да се треба „бавити“ остатком Србије и радити на њеном унапређену и јачању.

„Питање Косова треба да решимо када се међународне околности промене, а оне се већ и сада мењају“, закључио је Јовановић.

НОВА ПОБЕДА СРБИЈЕ: Бурунди повукао признање тзв. Косова!

Јовановић сматра да су све друге идеје, које се тичу предаје Косова или да Косово постане чланица Уједињених нација, против устава и у супротности са националним интересима Србије.

Председник Политичког савета ДСС-а Милош Ковић наводи да је Апел потписало 12 архијереја Српске православне цркве, стотине свештеника, монаха и монахниња наше цркве, 14 академика, те професори универзитета и доктори наука.

(ВИДЕО) СЦЕНЕ КАО ИЗ ХОРОР ФИЛМА: Жена преминула, а 11 дана касније, мештани су чули лупање из гроба!


РЕКЛАМА
МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ: Одржавају „Мирдите“, а косметске жртве немају ни спомен обележје у Београду

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) НАЈВЕЋЕ МИСТЕРИЈЕ ДРЕВНОГ СВЕТА: Ако се икада одгонетну, промениће све што знамо о историји

Чека ли Америку „османски шамар“

Полемика Радуловића и Шапића

Америка званично оптужила 13 Руса за умешаност у изборе

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
20°
Sun
21°
Mon
16°
Tue
21°
Wed