Printscreen YT
Русија Свет

Државна дума Русије: Одржавати контакт са НАТО-ом — бесмислица

Русија је отворена за дијалог са НАТО-ом, али на равноправним основама — при тренутној политици Алијансе нема смисла одржавати контакт, изјавио је заменик председника Комитета Државне думе Русије за одбрану Јуриј Швиткин.

Ево где ће Мира Марковић ће бити сахрањена

„Русија неће никога намерно пуштати да победи само да би на тај начин придобила нечију љубав. То се никада неће десити. Ми смо расположени за конструктиван дијалог при поштовању обостраних интереса и зарад свеопштег добра“, рекао је Швиткин.

Деца Мире Марковић јој дала читуљу у црногорским новинама, ево шта пише

Он је истакао и да је политику НАТО-а према Русији могуће описати као „конфронтациону, агресивну и ратоборну“.

(ВИДЕО) СРПСКИ СПЕЦИЈАЛЦИ БИЛИ СПРЕМНИ ДА УЂУ НА КиМ! КОСМЕТСКИ ОДРЕД је највећа тајна СРЈ! Ево ко га је 2000. СПРЕЧИО да се врати на нашу СВЕТУ ЗЕМЉУ!

„Томе у прилог иду све те бројне војне базе које ничу и све те војне вежбе које се организују у близини руских граница“, закључио је.

(ФОТО) Болесници се забављали бацајући псе у реку: Животиње језиво цвилеле, али они нису одустајали!

Претходно је заменик руског шефа дипломатије Александар Грушко изјавио да су Русија и НАТО у потпуности прекинули и цивилну и војну сарадњу.

ПОЗНАТА ГЛУМИЦА ИМАЛА ЈЕ ВИСОКУ ЦЕНУ И БИЛА ОМИЉЕНА БИЗНИСМЕНИМА: Она је пре ухапшеног Михајла подводила девојке, а ево шта је још радила!

СРПСКОМ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦУ ОДРЕЂЕН ПРИТВОР: Са 1,9 промила алкохола се закуцао у ауто у којем је било мало дете! ТВРДИ ДА ЈЕ ЈЕО ВОЋЕ!?

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ТУГА У КРАЉЕВУ! Омиљени професор погинуо у стравичном судару са камионом! НИЈЕ НАМ ЈАСНО ШТА СЕ ДОГОДИЛО, ИЛИЈА ЈЕ БИО ОДЛИЧАН ВОЗАЧ!

РЕПУБЛИЧКИ ГЕОДЕТСКИ ЗАВОД: Од укупно 170 служби за катастар непокретности у Србији, њих 152 раде у пуном капацитету а у само 18 уведен је обавезни минимум рада!

(ВИДЕО) МАРИЈА ОБРАДОВИЋ И ДАРКО ГЛИШИЋ ПОСЛАЛИ ХИТ ПОРУКУ Спремили су брдо сендвича за 19. април, али су и даље забринути: Мислиш ли да их имамо довољно? Можда за првих неколико стотина аутобуса!

НЕКАДАШЊИ ШЉУКИН ТЕЛОХРАНИТЕЉ ВОЗИО СА 1,9 ПРОМИЛА Станковић: Нисам много попио! Био сам на воћној дијети па мора да је због тога!

Сусрет у Сочију: Нуклеарни центар ускоро у Србији

rs.sputniknews.com

Оставите коментар