Google Instant street view
Друштво Србија

Држава увела ред! Без одмора у мају: Запослени у катастру мораће да надокнаде штету од штрајка

Запослени у службама за катастар непокретности које су биле у штрајку, неће моћи да користе годишње одморе током маја док се не санирају последице обуставе рада. Циљ је, наводи се у саопштењу Републичког геодетског завода, да се смањи штета нанета грађанима, изазвана блокадом катастара и да се, без одлагања, надокнади пропуштено током трајања штрајка.

(ВИДЕО/ФОТО) БРУТАЛНО! Кајл Скот ПОНИЖЕН у Крагујевцу!

– Увођењем Уредбе и Одлуке о минимуму процеса рада одблокирани су катастри које су штрајкачи узурпирали и тако нанели немерљиву штету грађанима, привреди и држави. Предузете мере не спречавају да се штрајк настави, али су омогућиле да буду заштићена Уставом загарантована права грађана да слободно располажу својом имовином – пише у саопштењу које је потписао директор Борко Драшковић.

ИЗ ДАЛЕКОГ ПЕКИНГА СТИЖУ БАШ ДОБРЕ ВЕСТИ ЗА СРБИЈУ! Си нам шаље нове дрон-бомбардере! Преговара се и о ракетама ФК-3, кинеској верзији С-300!

Наводи се да је анализиран рад свих служби катастра у Србији и утврђено да је дошло до злоупотреба права на штрајк због чега је, додаје се, руководство РГЗ-а поднело кривичне пријаве против вођа штрајка Првом основном тужилаштву и Вишем тужилаштву.

(ВИДЕО) ТОТАЛНИ ХАОС У ПИОНИРУ Навијачи Црвене звезде улетели на терен и јурили да бију кошаркаше Будућности, са трибина грмело: Убиј, шиптара!

Кажу да се у појединим медијима наставља „ширење неистина о штрајку“ и истичу да је у петак, 19. априла, у штрајку било 4,4 одсто од укупног броја радно ангажованих.

ЛИЦЕ ЈОЈ ЈЕ ЗБОГ ОВОГА УНАКАЖЕНО Повреде на телу певачице Јелене Марјановић откривају нешто ужасно о УБИЦИ!

– Петог дана примене Одлуке о минимуму процеса рада за штрајк се изјаснило 99 запослених који су распоређени у 17 служби за катастар. У тим службама организован је процес рада у складу са Уредбом и Одлуком. У 147 служби рад се спроводи у пуном капацитету – наводи се у саопштењу.

СПРЕМИТЕ СЕ! Вечерас ће на Србију пасти КРВАВА КИША! Огласио се РХМЗ и издао упозорење за све грађане!

Подсећају да је минимум процеса рада током штрајка уведен први пут у РГЗ-у и да је на тај начин, кажу, спречен сваки покушај блокаде катастра и ускраћивања уставом загарантованих права грађанима.

ПАРИЗ СТАО У СРПСКУ, НИЈЕ СЕ ПРИДРУЖИО НОВОЈ АГРЕСИЈИ АМЕРА, НЕМАЦА И БРИТАНАЦА! Ево и зашто су сада на нашој страни!

Са друге стране, наводе, тиме се не угрожава право запослених на штрајк.

У ЧИТУЉАМА НАЈАВИЛИ КРВАВУ ОСВЕТУ: Полиција саслушава чланове Кавачког клана. После ликвидације Рогановића, преко новина послали Вукотићима ШИФРОВАНУ ПОРУКУ СМРТИ!

Додају и да штрајк запослених не утиче на пријем захтева преко еШалтера, јер је, објашњавају, систем тако организован да прима захтеве 24 сата током седам дана.

Закуцао се у кућу аутом и пијан одвезао другарицу у смрт: Детаљи стравичне несреће у Великој Крсни

ЗАСТРАШУЈУЋЕ ПРОРОЧАНСТВО СА СВЕТЕ ГОРЕ?! Суседи нападају Србију, Руси ће сравнити Турску, а свет чека седам великих ратова!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Хитно! Да ли сте га видели? Нестао дечак из Крагујевца (12)

(ВИДЕО) ИГРАЋЕ СЕ! КОШАРКАШИ БУДУЋНОСТИ се враћају на паркет, „делије“ их дочекале ЗВИЖДУЦИМА!

(ВИДЕО) СКАНДАЛ У „ПИОНИРУ“! Нервозни Кол гађао лоптом камермана, „делије“ полуделе!

Ово српско село изумире, а нико није незапослен: У Кукујевцима још чекају прву овогодишњу бебу

ВОЗАЧ АУТОБУСА НОКАУТИРАО КОМУНАЛНОГ ПОЛИЦАЈЦА: Ударио га у главу и груди, па побегао!

Tanjug

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
31°
Wed
30°
Thu
25°
Fri
24°
Sat