youtube.com/RTS
Друштво Србија

Држава је закаснила, немамо решење за силоватеље повратнике: Огласио се Јурић после монструозног чина серијског напасника Пикаса!

Оснивач фондације "Тијана Јурић" Игор Јурић реко је за РТС да није требало да буде видовит па да предвиди да ће силоватељ Душан Мургашки, звани Пикасо, пошто је изашао из затвора покушати да понови кривично дело.

(ВИДЕО) НОВЕ АМЕРИЧКЕ МАЛВЕРЗАЦИЈЕ НА БАЛКАНУ: Лазански открива три замке НАТО-а за Републику Српску

– Држава је закаснила са изменама Кривичног законика – каже Јурић и додаје да немамо решење за силоватеље повратнике.

Вишеструки осуђивани силоватељ напао је и повредио ножем радницу Клиничког центра у Новом Саду.

ЈЕЗИВЕ ПОСЛЕДИЦЕ БОМБАРДОВАЊА! ПОРОДИЦЕ ЖРТАВА И ДАЉЕ ЧЕКАЈУ ИСТИНУ: Рак покосио седам од осам радника на репетитору РТС на Пљачковици!

– Разговарајући са психолозима и стручњацима дошао сам до закључка да ће се дело поновити и када је изашао из затвора рекао сам да није питање да ли ће поновити дело, већ је питање времена када ће га поновити – рекао је Јурић, гостијући у Дневнику РТС-а.

Вишеструки силоватељ хтео да убије сервирку! Пикасо по

НЕЗАПАМЋЕНА ТРАГЕДИЈА КОД МЕДВЕЂЕ: Дечак (12) убио се очевим пиштољем на стравичан начин, поред тела нашли опроштајно писмо

Према његовим рчима, само присмотра је спасила неко дете да буде жртва Мургашког. Јурић је нагласио да полиција није била у обавези да га прати пошто је изашао из затвора, јер он није потпадао под Маријин закон.

Оснивач фондације „Тијана Јурић“ упитао је колики је само притисак родитеља који живе у комшилуку једне такве особе као што је Мургашки.

„Бићеш моја ил’ ничија“: Откривен окидач језивог злочина у селу код Суботице

– После напада у Новом Саду питање је колико ће остати у притвору. Он је изашао 2018. године из затвора после десет година казне за силовање, а пре тога је био у затвору још 10 година, такође, за силовање – рекао је Јурић.

Према његовим сазнањима, Мургашки је имао десетак силовања, али су му доказана три и он сада слободно шета.

„Хуманије је да овакав човек буде у затвору, него да га гледамо преко нишана, јер је он опасност за свако дете у Новом Саду“, нагласио је Јурић.

ДЕА ДЕЛИЈО! Ево шта је водитељка јуче ПИТАЛА ЛЕКАРЕ, сви су били у ШОКУ, а навијачи Црвене звезде ће бити одушевљени!

„Држава је закаснила са изменама Кривичног законика, а сам наш предлог је конципиран због повратника“, каже Јурић и најавио да би до пролећа требало да се нађе у скупштини.

Нада се да ово јесте једно решење, јер као друштво нисмо раговали.

– Овај човек ће после краћег затвора изаћи и ми нећемо имати решење – напоменуо је Јурић.

НОГО ЗАПОЧЕО ПРЕВРАТ У ДВЕРИМА! Хоће да смени Ђиласовог слугу Бошкића и успостави владавину вешала! Савез за Србију воде НЕУРАЧУНЉИВИ!

– Желим да живим као моја Тијана, не тиче ме се никаква политичка опција. Убица мог детета, неће бити осуђен на доживотну казну, ништа не може ретроактивно да се учини. Захвалићу се када буде ншто добро урађено, а критиковаћу када нешто није добро – рекао је Јурић.

Очекује да формирана Радна група уради посао за добробит свх грађана Србије.

Јурић је најавио нови пројекат „нет патролу“, преко које ће грађани моћи анонимно да пријаве сексуално злостављање.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Мађарски министар очитао лекцију Помпеу

Путинова велика политичка машина тек хвата залет и одређиваће судбину Русије у целом 21. веку

СЛАВИМО СВЕТА ТРИ ЈЕРАРХА! Данас никако не чините ове ствари иначе ће вам живот бити тужан и празан без благослова овог свеца!

ЛОЦИРАН МУЏАХЕДИН УБИЦА: Един Гачић се крије у близини арапског насеља у Хаџићима

rts.rs, Republika

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
23°
Wed
25°
Thu
27°
Fri
22°
Sat