Дрецун (Фото: Јутјуб)
Политика Србија

ДРЕЦУН УПОЗОРАВА: Брисање граница са Албанијом води ка анексији Космета

Брисање граница између Албаније и КиМ су кораци који воде ка анексији дела наше територије од стране Албаније и стављање пред свршен чин међународне заједнице, посебно оног дела који подржава Србију, изјавио је председник скупштинског Одбора за КиМ Милован Дрецун.

ХОРОР НА НОВОГОДИШЊОЈ ЖУРКИ У БЕОГРАДСКОЈ КАФАНИ! Улетео је маскиран и уперио ПИШТОЉ у Ана Марију: Помахнитала сам, трчала сам и викала сам да се СВИ СКЛОНЕ У WЦ!

– Ово је практичан корак који указује да они желе да целу међународну заједницу ставе пред свршен чин – ево, ми корак по корак стварамо ’Велику Албанију‘, а нико на то не реагује, значи да то није велики проблем… а у ствари када се кумулативно саберу њихови потези, доћи ћемо до тога да једнога дана кажу: Па о чему ми више да разговарамо! Ево, “Велика Албанија“ постоји“ – рекао је Дрецун за Спутњик.

ВЕЛИСАВ ЈЕ ИМАО САОБРАЋАЈКУ ПРЕ 45 ГОДИНА И ИЗГУБИО ПАМЋЕЊЕ И БРОЈ РАЧУНА НА КОМ СУ ХИЉАДЕ ЕВРА: Пре 7 година су почеле да се слажу коцкице…

Он је навео да се и сада, кад год се разговара са Албанцима из Приштине, разговара заправо и са Тираном јер они, додао је, не раде ништа без знања Тиране, као што то не раде ни представници Албанаца на југу централне Србије.

– Све ово су кораци који воде ка анексији дела наше територије од стране Албаније и стављања међународне заједнице пред свршен чин, посебно оног дела који подржава Србију. Ту не може ништа да се уради јер они, упркос Резолуцији 1244 и међународном праву, стварају јединствену територију – рекао је Дрецун.

КИША, СНЕГ, ВЕТАР! Данас у Србији облачно и хладно, наредних дана ЈОШ ХЛАДНИЈЕ!

Како је истакао, они који би то требало да спрече и који то могу, очигледно неће.

– То су оне државе које имају највећи утицај. УН би морале да прекину такво понашање, тим више што Резолуција 1244 не предвиђа никакву промену међународно признатих граница. Дакле УН су те које би требало да нас заштите од оваквих ствари зато што има имају Кфор, који би требало да спречи ово. Међутим, они то не раде – рекао је Дрецун.

Он сматра да су УН паралисане, због подела међу сталним чланицама Савета безбедности, јер страна која подржава Приштину то неће да уради, а Србија нема начина да то сама спречи.

Драгичевић преговара о предаји полицији Српске!

Дрецун је истакао да ће Србија све учинити на дипломатском плану да укаже на ову опасност и да неће прихватити политику свршеног цина, „али практично не може да поништи њихове одлуке“.

Зато је, оцењује Дрецун, најбољи начин и одбрана од таквих једностраних потеза Приштине да се наставе разговори и да се постигне решење за коначни статус за тај део наше територије.

– У супротном ћемо имати ситуацију да ће се то уједињење прогласити, што значи да би границе Албаније и Србије биле на Јарињу и Мердару – упозорио је Дрецун.

Давор Драгичевић се крије у Амбасади ОВЕ ДРЖАВЕ у Сарајеву?

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

И ове године у Призрену! Кнежеву вечеру неће заменити Трампова вечера

(ВИДЕО) Србија без Косова не може да постоји

РАСТЕ СТОПА НАТАЛИТЕТА У српским срединама на КиМ рођено 930 беба

ПОЛИЦАЈЦИ СА ХЕКЛЕРИМА И ПАНЦИРИМА БЛОКИРАЛИ ЦЕО БЕОГРАД: Потрага за пуцачем са Аде Хује!

Извор: Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
30°
31°
Thu
24°
Fri
23°
Sat
25°
Sun