Србија Хроника

ДРАМАТИЧНЕ ОПТУЖБЕ СУПРУГЕ СРПСКЕ РОК ЗВЕЗДЕ! ЖЕНА ПЕВАЧА КРИСТАЛА ТВРДИ: Стављао ми је нож под грло, терао ме да гладујем, избацивао на хладноћу…

Терао ме је да гладујем, избацивао ме из кревета на хладноћу, па сам морала да себе називам најгорим именима да би ме пустио у кућу, прича Милена Гвозден.

Стављао ми је нож под грло и витлао њиме према мени. Говорио је: „Бојиш ли се? Какав је осећај? Ти мислиш да се зезам. Ово ће те чекати сваки дан. Спавај с једним оком отвореним!“

ОВАКО СУ МАРЈАНОВИЋИ МУЧИЛИ ЈЕЛЕНУ!

Ове језиве претње, тврди Милена Гвозден, упутио јој је супруг Дејан, певач групе Кристали. Напустила га је прошлог априла, отишла у Нови Сад и, каже, месецима безуспешно покушава да се разведе, јер јој он то не дозвољава. Истиче да је за годину и по колико је провела у браку трпела физичко, психичко и економско насиље. Није смела да пријави полицији јер се, каже, плашила шта ће се десити кад полицајци оду.

Злостављање

– Физички сам злостављања у сваком смислу – од завртања руку до ишчашења рамена. Било је страшно. Без икаквог повода – каже Милена.

ЈЕЦАЈИ НА КОМЕМОРАЦИЈИ НЕБОЈШИ ГЛОГОВЦУ: А онда се спушта завеса и иде аплауз за вечност!

Почео је са увредама, а онда је мало-помало, како Милена прича, настајао пакао.

– У најгорем стадијуму сам постала биљка – нисам реаговала ни на шта, било ми је важно само да, кад устанем ујутру, очистим кућу, да спремим нешто да има за јело кад се врати с посла, да пазим да не види негде неку мрву, длаку, флеку. Од ситнице направи хаос. Исфрустриран је. Терао ме је да гладујем због његових параноја. Никакав разговор с њим није помагао. Буквално је постајао животиња. Претио ми је комшијама: „Знаш, ништа ја теби нећу урадити. Има ових који то раде за хиљаду до четири хиљаде динара. Пази се!“ Била сам много уплашена.

НЕГИРА Дејан Гвозден тврди да је бринуо о њој
ОНА СВЕ ИЗМИШЉА, ИМАМ ПОРУКЕ У КОЈИМА МИ ПРЕТИ

Дејан Гвозден тврди за Курир да супругу Милену није злостављао и да није истина да је одбијао да јој да развод.

– Развод смо одложили зато што је она била здравствено осигурана преко мене до децембра, а ја сам знао да јој то треба. Недавно сам добио отказ. Сада смо обоје регистровани као незапослени и добијамо здравствено од државе годину дана. Пре неколико дана послао сам јој сва потребна документа за развод брака – објашњава Гвозден.

Он негира да јој је стављао нож под грло и претио:

– Она хоће да баци љагу на мене, а људи који ме познају знају да то што она прича није истина. Нисам је злостављао, то су њене измишљотине. Она је мало… Не знам како да вам објасним… Има превише беса у себи. Нисам претпостављао да га има толико, али ево сад видим да има. Имам и ја поруке које ми је она слала и у којима ми је претила.

(ВИДЕО)НАПЕТО У ЗАГРЕБУ: Вучића дочекала Грабар Китаровић; Чувају га снајперисти, полиција у последњем тренутку спречила демонстрације!

Не да ми развод

Каже да није имала где да оде јер су јој родитељи умрли.

– То је искоришћавао. Морала сам сваки дан да му понављам како ме је он спасао у животу, да му се захваљујем што не плаћам кирију и што понекад имам да једем… Најгоре ми је било кад ме је зими избацивао из кревета напоље, на минус, у мајици. Онда сам морала да га молим да ме пусти унутра, а он каже да то није искрено, па сам морала да себе називам најгорим именима.

Адвокат јој је рекао, прича нам, да је ово што је трпела тешко злостављање.

– Одлучила сам да проговорим зато што не добијам развод. Не знам зашто не жели да се разведе. Поента моје исповести је демистификација стереотипа злостављача који влада у нашем народу да је он прост човек који псује, који је непријатан. Сигурна сам да је само 10 посто таквих, а 90 посто су угледни људи, јавне личности. Замислите последице кад би њихове супруге, деца, девојке проговориле.

Скенер супруга
ГЛУМИ ДОБРИЦУ, А ОВАМО ЈЕ ЗЛО

Милена каже да је Дејан створио лажну слику о себи у јавности:

ЈЕЛЕНА МИЛИЋ НАПАЛА МРТВОГ НЕБОЈШУ ГЛОГОВЦА! Није ми јасно како се доспева у АЛЕЈУ ВЕЛИКАНА!

– Он је човек који улаже велике напоре да сви, апсолутно сви, мисле да је диван, миран, културан, пријатан. Он је и за мене на почетку био најсавршенији, најдивнији, најмилији на свету. И верујем да то мисле сви који га познају. Али ја сам се уверила, а верујем и жене које су биле с њим, да је нешто потпуно друго. Кад сам неким блиским пријатељима рекла да ме је злостављао, они су ме погледали: „Немој да лажеш. Онај дивни Дејан. Немогуће“.

РЕКЛАМА
МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ: Пола Београда нема канализацију, а за Боркине фекалије мора да се нађе!

Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ

МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ: Пола Београда нема канализацију, а за Боркине фекалије мора да се нађе!Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ 10✔Цео говор погледајте на следећем линку: https://www.youtube.com/watch?v=2lBpltgYbqk

Posted by Српски сабор Заветници on Monday, 12 February 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Паткари сами себи уништили изложбу

Паклено „змијско легло“: Овде се укршта најмоћније оружје — све спремно за светски рат

Приведен мушкарац због индиција у вези са убиством на Новом Београду

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
25°
Thu
28°
Fri
16°
Sat
20°
Sun