Илустрација, Танјуг/АП
Србија Хроника

ДРАМА У ЗРЕЊАНИНУ: Тело несталог судије пронађено четири километра низводно

Тело несталог судије Вишег суда у Зрењанину пронађено је око четири километра низводно од лица места на устави реке Бегеј.

ВЕЛИКА АНКЕТА о статусу Косова и Метохије

Тело несталог судије Вишег суда у Зрењанину пронађено је око четири километра низводно од лица места на устави реке Бегеј.

ОСВЕТА БЕОГРАДСКИХ ТАКСИСТА! Жена је свако јутро улазила у ТАКСИ са 5.000 динара тврдећи да нема СИТНО, а онда су се сви УДРУЖИЛИ против ње – више јој овако нешто неће пасти НА ПАМЕТ

Полицији у Зрењану пријављен је нестанак судије И. Бакош (61), па су рониоци Ронилачке јединице Жандармерије од јутрос чешљали Бегеј.

ИСТРАЖИВАО СЛУЧАЈЕВЕ НЕСТАЛИХ БЕБА, ПА ДОБИО ПОЛИЦИЈСКУ ЗАШТИТУ: Павловић открио да је у крађу деце умешан бивши ДБ! И сад му стално прете смрћу!

И. Бакош је како је пренео „Пинк“ нестао јуче када је, по изјави његове ћерке, отишао на пецање недалеко од породичне куће. Како наводе, познато је да је судија Бакош боловао дуже време од дијабетеса.

СРАМОТА ЦРНЕ ГОРЕ! МАЈКА САРЕ ВИДАК САЗНАЛА СА КИМ ЈЕ У ЋЕЛИЈИ: Страхујем за своју ћерку! Сутра се одлучује да ли ће је пустити из црногорског затвора!

Постоји могућност и да је судија извршио самоубиство, јер је на истом месту и његов отац раније покушао да се убије, па како није успео, отишао на таван и обесио се.

(ВИДЕО) БАХАТО! Возач аутобуса у Руми УГРОЗИО ЖИВОТЕ СВИХ ОКО СЕБЕ

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СКАНДАЛ У ЦРНОЈ ГОРИ: Београђани брутално претукли глумца у Херцег Новом

АМЕРИЧКА ВОЈСКА ДАЛА 10 МИЛИОНА ДОЛАРА ЗА ИЗУМ СРПСКИХ НАУЧНИКА: Корист од овог открића имаће сви који употребљавају било које уређаје повезане на интернет!

40.000 ВОЈНИКА НА ГРАНИЦИ СА РУСИЈОМ Немачка ће предводити НАЈВЕЋЕ војне вежбе НАТО од хладног рата и то у овој земљи

(ВИДЕО) У малој банатској цркви јавља се Богородица која помаже људима: Верници хрле у њу верујући у чудо светог места

ЖИВЕО НА ВИСОКОЈ НОЗИ, НОСИО САТ ОД 100.000 ЕВРА: У Француској ухапшен Србин осумњичен за превару јужнокорејског бизнисмена

Kurir.rs/Blic

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
28°
Thu
29°
Fri
29°
Sat
24°
Sun