Youtube
Друштво Србија

ДРАМА У ПОРОДИЦИ КАРАЂОРЂЕВИЋ Српска принцеза нестала у Њујорку

Принцеза Јелисавета Карађорђевић (82) и њена ћерка Катарина Оксенберг (56) налазе се у Њујорк где покушавају да пронађу Катаринину ћерку Индију (26).

Принцеза Јелисавета Карађорђевић (82) и њена ћерка Катарина Оксенберг (56) налазе се у Њујорк где покушавају да пронађу Катаринину ћерку Индију (26), несталу после хапшења вође злогласне секте којој је припадала.

СПРЕМА СЕ ЧИСТКА КОД НАПРЕДЊАКА, ЛЕТЕ СНС ШЕРИФИ: Умислили да су јачи од Вучића

Наиме, вођа ове секте се тренутно налази у затвору и оптужен је за трговину људима и присиљавање девојака да буду сексуалне робиље у последњих 20 година. Ипак, Индији прети затвор јер жели да остане лојална свом вођи и неће да сведочи против њега.

– И у затвор бих отишла само да њега заштити – рекао је новинар Френк Парлато.

Индија Карађорђевић је раније изјавила за медије да „ради племените ствари и да ће једног дана бити попут Нелсона Манделе“.

Индија и даље одбија да разговара са својом мајком која је долетела из Калифорније, али је разговарала са својом баком Јелисаветом. Она јој је једина шанса да не оде у затвор.

(ФОТО) Мима је објавила фотографију на Фејсбуку и сада је најпожељнија жена у Србији: Сви би да је ожене, и питају се ко је мистериозна бринета

– Она ме убеђивала како то није ништа опасно и да је она добро. Понављала је како су то измишљене приче, што није тачно. Индија је анђео, много је добра, ми морамо да је извучемо из тог зла. Није лако, учинићемо све што је у нашој моћи. Много је волимо и борићемо се. Трудим се да не плачем, јако је непријатно и ужасно, потресла сам се, али морам бити јака – поручила је раније принцеза Јелисавета.

Индијина мајка Катарина Оксенберг, која је ћерка принцезе Јелисавете и Хауарда Оксенберга, а унука принца Павла Карађорђевића, пише књигу о овој страшној групи и мукама кроз које пролази њена породица, али и друге чланице секте с којима је разговарала. Катарина је уочи хапшења Ранијера своја језива сазнања о његовој организацији поделила и с тужиоцима у Њујорку.

(ВИДЕО) Огласила се девојка чије је поруке Наташа наводно нашла у Лукином телефону: Ово је права истина о мом и Лазукићевом односу!

– Надам се да ће се Индија ускоро пробудити и да ће видети шта јој је вођа секте учинио – истакла је Катарина Оксенберг раније за стране медије.

КАТАРИНА ЈЕ ПРЕДЛОЖИЛА ИНДИЈИ ДА СЕ ПРИЈАВИ НА ЧАСОВЕ КУЛТА

У интервјуу америчким медијима Катарина је признала да је она 2011. предложила Индији да се пријави на часове у групу НXИВМ, која наводно помаже људима да се осећају боље и ради на самопоуздању младих.

Како је рекла, одмах на почетку је приметила да је група чудна и језива. Нажалост, након неког времена Индија се прикључила суровој секти, а од тада се Оксенбергова бори на све начине да поврати своје дете.

ХОРОР У СТАРИМ БАНОВЦИМА: Мушкарац (65) заробио девојчицу (14), данима је силовао и све снимао

СВЕ О ОЗЛОГЛАШЕНОЈ СЕКТИ НXИВМ:

– Представљају се као програм за самопобољшање

– Обраћа им се лидер култа Кит Ранијер, кога полазници морају да зову Вангард

– Полазницима траже да изнесу неке компромитујуће чињенице о себи или породици, којима их уцењују ако су непослушни

– Организација се назива и ДОС (Доминантан над робом, прим. прев.)

– Господар наводно има шест робова    око себе, који даље морају да регрутују робове

– Више чланова је наводно извршило самоубиство под утицајем култа

(ВИДЕО/ФОТО) МАСОВНА ТУЧА: Потукле се две групе, а онда се један од учесника аутом залетео у противнике!

– Чланице култа се морају јављати свако јутро и свако вече

– Према сведочењима, Кејт је имао секс са сваком од чланица

– Током иницијације жене се у пределу гениталија жигошу иницијалима вође

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Снажна порука председника Крима: Ко има мозга, одустаће од силе против Русије

Лука Лазукић први пут о Дачи и Љуби, одласку у затвор, зашто и даље носи бурму, и борби за старатељство над ћерком Катјом

(ВИДЕО) Како је Чкаља пре 30 година опевао живот у Србији: Насмејаће вас до суза и уверити да се ништа није променило!

Русија о одлуци Северне Кореје: Лопта је у дворишту Америке

Руске ракете забринуле Израел: Уништити С-300

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
23°
Sat
26°
Sun
26°
Mon
26°
Tue