Србија Хроника

ДРАМА У КАЛУЂЕРИЦИ: Надеждину породицу због зеленашког дуга избацују на улицу, она се полила бензином и претила ДА ЋЕ СЕ ЗАПАЛИТИ! Тврде да нема СУДСКЕ ОДЛУКЕ О ИСЕЉЕЊУ!

Права драма одигравала се у кући Надежде Вељковић из Калуђерице, када су јутрос дошли извршитељи у Улицу Жикице Јовановића Шпанца како би је иселили.

СНЕГ НАПРАВИО ХАОС КОД ЛАЗАРЕВЦА: Преврнуо се аутобус који је превозио раднике Рударског басена Колубара, троје повређено!

Извршитељи су наводно дошли да заплене кућу због дуга који је дужна зеленашима (7.000 евра), а направила је са њима купопродајни уговор у којем стоји да је морала да му врати дуг до септембра 2018. године.

„ШТА ЈА ДА РАДИМ ШТО НЕКО СХВАТИ ДА ЋУ ДА ГА ИЗЛЕЧИМ“ Лажни доктор Мирољуб Петровић се срамно правдао, па викао на СЕСТРУ ПРЕМИНУЛОГ МЛАДИЋА

Током исељавања породица је пружала отпор, па су у једном трену извршитељи покушали да уђу на силу и провалили у двориште куће.

Надежда се у једном тренутку полила бензином и претила да ће се запалити ако се исељење настави.

(ВИДЕО) ОД ПРЕДСЕДНИКА ДО ИМИТАТОРА! ПОГЛЕДАЈТЕ ТАЈ РАД РАМЕНИМА! Борис Тадић имитирао водитељку РТС усред емисије, гледаоци у неверици!

Полиција је на крају била приоморана да одложи извршење ове акције за 7 дана због Надеждине мајке, која је болесна.

Иначе, Надежда тврди да агенција за извршење утерује овај дуг иако не постоји одлука суда.

ШИПТАРИ ТОТАЛНО ПРОЛУПАЛИ! Увели смо таксе јер су нас Срби тровали храном!

– Ја сам кућу моју породичну дала на камату за износ од 7.000 евра. Потписала сам купопродајни уговор јер сам веровала нашем пријатељу, који ми је гарантовао својим животом да се тај уговор неће остварити кад ја вратим сав износ. Међутим до испуњења договора није дошло. Ја сам прву камату дала у јулу, каматаш није хтео да прихвати, рекао ми је само да спремим кључ од куће да се усели – прича Надежда.

ДОДИК ОДГОВАРА НА БАКИРОВЕ ПРОВОКАЦИЈЕ: Можемо преко ноћи да успоставимо контролу на границама!

Ангажовала је адвоката да докаже да се зеленашки уговор прикрива купопродајним уговором, и да се поступак и даље води.

За 7 дана ће, каже, наћи смештај и напустити дом, па ће на суду наставити да се бори да докаже да кућа није продата.

МИРОЉУБА ПОД МАЧ, ТО ЈЕ ХОХШТАПЛЕР И ПРЕВАРАНТ: Шешељ ударио на надрилекара ЗБОГ СМРТИ младића!

МАЈЦИ ТРОЈЕ ДЕЦЕ ЗАРИО НОЖ ОД 12 ЦЕНТИМЕТАРА У ГРУДИ Покуцао је на врата и рекао: „Полиција“, али она је знала да је он и да је ДОШАО ДА ЈЕ УБИЈЕ

kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
31°
Thu
24°
Fri
24°
Sat
24°
Sun