Википедиа
Регион

ДРАМА НА ОБАЛИ ВРБАСА: Отац претњом самоубиством спасао сина од смрти

Присебношћу родитеља и брзом реакцијом полиције спашен живот 24-годишњег О. Б. из Бањалуке, који је намеравао да се убије скоком у реку Врбас у бањалучком насељу Чесма.

(ВИДЕО) КУПИО КУЋУ, ПА СЕ ШОКИРАО КАДА ЈЕ ОТВОРИО ПОДРУМ: Оно што је тамо затекао га је оставило без текста

Младић је, након породичне свађе, побегао из куће и отишао до обале Врбаса на место урушеног моста код „Витаминке“ у улици Браће Пиштељића. Ту је претио да ће се убити, а игром случаја, у близини се затекао његов отац, који га је одговарао. Видевши шта се дешава, мештани су случај пријавили полицији која је стигла на лице места, која је, заједно с оцем младића, успела да га одговори од очајничког чина.

У патроли су били Гојко Јокић и Бојан Пепиновић, који кажу да им је преко везе јављено да се код потпорног зида на месту урушеног моста код „Витаминке“ налази непозната особа, која намерава да изврши самоубиство скоком у Врбас.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ХОРОР: Муж је 100 пута бичем ударио пред целим селом, а када се онесвестила од бола, окупљена маса покушала да је силује!

„Били смо удаљени два километра и брзо смо стигли. По доласку, на обали смо уочили младића, а неколико метара даље стајао је и његов отац, који га је преклињао да одустане од своје намјере“, говори Јокић.

Он и колега спустили су се до обале и почели преговоре са младићем. Уверавање је, како тврди, трајало дуже од пола сата.

“ Ни нама ни оцу није дозвољавао да приђемо. Викао је да га оставимо на миру. Говорили смо му да ништа није вредно живота, да се сви проблеми могу да реше“, каже Пепиновић.

КРВАВА СВАЂА У МЛАДЕНОВЦУ: Шахиста фигуром другу ископао око

„Отац му је упорно говорио да се удаљи од воде и да приђе зиду, поред кога смо ми стајали. У једном тренутку, отац му је рекао – ако ти скочиш, убићу се и ја. Након тога је младић попустио и ухватили смо га за руке и извукли до пута.

Мало смо још разговарали и он се потпуно смирио и пристао да с нама оде у станицу“, рекао је Јокић, наводећи да је најбитније да се све завршило без тежих последица.

Након што је спашен, младић је упућен на психијатријски преглед.

ЕВО КО ЈЕ ЖЕНА КОЈОЈ ЈЕ ЈЕЛЕНА МАРЈАНОВИЋ ПОСЛАЛА ПОРУКУ ПРЕД СМРТ!

У разговору са полицајцима О. Б. је рекао да је чврсто одлучио да се убије па је кроз прозор побегао из куће. Потом је свој мобилни однео у насеље Раковачке Баре како би онемогућио истражне органе да га преко сигнала телефона лоцирају, а онда се упутио према Врбасу. Срећом, мештани су га приметили и обавестили његовог оца, али и полицију.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДВЕ ГОДИНЕ ОД СМРТИ ВЕЛИКАНА Маринкова породица дала читуљу, упутили дирљиве речи

Кремљ: Савченко руски обавештајац? Бесмислица

РУСКИ АМБАСАДОР У СРБИЈИ ОДГОВОРИО БРИТАНСКОМ КОЛЕГИ! Чепурин: Москва подржава спровођење истраге у афери Скрипал!

НОВИ ДЕТАЉИ ИЗ ИСТРАГЕ: Јелена је послала поруку, а после само ПАР МИНУТА БРУТАЛНО ЈЕ УБИЈЕНА! Откривен последњи позив са кума Вером!

Је ли то часна Црна Гора: Забранили полагање венаца жртвама НАТО агресије

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
22°
Tue
22°
Wed
22°
Thu
20°
Fri