Друштво Србија

ДРАМА НА БУЛЕВАРУ: Грађани се окупили испред стана породице Маурер да спрече исељење, али извршитељи нису дошли! За све крив ПОДСТАНАР ПРЕВАРАНТ!

Више људи окупило се данас испред стана породице Маурер у Булевару краља Александра како би спречило исељење те породице, али се извршитељи, чији је долазак био најављен за 9 сати, нису појавили.

Силвана Маурер рекла је да је у новембру 2016. године, сазнала да би могла да остане без стана. Њена ћерка Нина Маурер рекла је да је проблем настао када је њихов подстанар фалсификовао папире и подигао кредит од 145.000 евра, где је заложио стан под хипотеку.

СРБИЈА ДОБИЛА УЛТИМАТУМ И ИЗ САРАЈЕВА: Предајте Дрину, па у ЕУ!

Она је рекла да је полиција утврдила да су документа фалсификат, да су рекли да ће тог човека гонити, јер им је познат и знају његово право име, али да се то обуставило.

„Банка је одлучила да прода наш стан, јер од њега није могла да извуче паре, иако је знала да то није његов стан. Ми смо од тада интензивирали борбу“, рекала је Нина Маурер.

(ВИДЕО) Капитен Реала изазвао ПОМЕТЊУ: На тренинг стигао у ФИЋИ

Она је рекла да је њена породица поднела тужбу против подстанара и банке, али да процес и даље траје. Маурер је додала да је стан био на јавној продаји, да је њена мајка Силвана отишла да људима објасни о чему је реч и да су сви заинтересовани осим једног купца одустали.

(ВИДЕО) ТВРДИ ДА ЈЕ УДАТА ЗА ПИРАТА КОЈИ ЈЕ УМРО ПРЕ 300 ГОДИНА: Британка описује како живи са духом због кога је оставила дечка

Она је казала и да су ноћас људи спавали у њиховом стану како би реаговали ако извршитељи дођу.

СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА КОД НОВОГ САДА: Мушкарац (49) улетео у супротну траку и ударио директно у други ауто! Погинуо на месту, још 6 повређених

Људи су носили транспаренте „Нико без крова“, „Стоп“ и „Срам, срам, срам“, док је преко улаза био закачен транспарент „Не дамо“. Хор је на улазу у зграду певао „Ај кармела“, „Интернационалу“, „Буди се исток и запад“ и песме посвећене радничкој класи.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Лавров: Упозорење Лондона је пропаганда и није озбиљно

ПЕНТАГОН: Русија ће нас престићи до 2025.

БОМБА У ЕНГЛЕСКОЈ! Славиша Јокановић преузима Челси?!

Извор: Бета/Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
24°
Mon