Pritnscreen
Србија Хроника

ДРАГУТИН ЈЕ УПАО У КУЋУ СВОЈЕ БИВШЕ ДЕВОЈКЕ, њеног новог дечка везао за кревет, А ОНДА ЈЕ УЗЕО СЕКИРУ!

Драгутин Михајловић (30) упао у кућу Светлане Јовановић (39) и претукао њеног дечка Ивицу Буроша (52), а онда су га заједно везали за кревет. Михајловић потом узео секиру и измасакрирао га

КОМШИЈЕ ИЗ БРЕСТАЧА ОДВЕЗАЛИ ЈЕЗИК И ОСУЛИ ДРВЉЕ И КАМЕЊЕ НА ДАРКА ЛАЗИЋА: Једни се МОЛЕ за њега, други ОТКРИЛИ његову МРАЧНУ ТАЈНУ, оцрнили га како то само комшије могу

Драгутин Михајловић (30) из села Бингула код Сремске Митровице ухапшен је у суботу заједно с бившом девојком Светланом Јовановић (39), након што су у њеној кући у Дивошу секиром убили Светланиног дечка Ивицу Буроша (52)! Драгутин се предао након злочина и казао полицајцима да је из љубоморе измасакрирао несрећног Буроша, али још није утврђено зашто му је у томе помогла и Светлана!

Свађе, туче, проституција…
Извор из истраге каже да се монструозни злочин одиграо у суботу око девет сати у Светланиној кући у Партизанској улици у Дивошу.

– Драгутин је упао у Светланину кућу и тамо затекао њеног дечка Ивицу. Претукао га је, а Светлана му је помогла да несрећном Бурошу вежу руке и ноге. Потом је Драгутин узео секиру и буквално га измасакрирао. Онда је позвао полицију и инспекторима испричао да је то урадио због љубоморе. Светлана је ухапшена као саучесник и она ће своје мотиве за учешће у овом злочину, надам се, открити пред надлежним тужиоцем – наводи наш извор.

Светланине комшије нису имале лепе речи за њу. Кажу да се она пре четири године преселила из Сремске Митровице у Дивош.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ЦЕЛУ ЗИМУ Метеоролози све открили, наредних месеци чека нас право изненађење

– Боље да никад није ни дошла у наше село, немамо мира откад је она овде! Њена кућа је кућа ужаса, није било дана да полиција није долазила. Тамо је било туча, свађа, пијанстава, куплерај… Код Светлане су повремено долазиле да живе и њена мајка и сестра са својим унучићима, али ни тада код ње није било мира. Прошле године је у налету лудила бацила сестрино унуче, бебу стару шест месеци, на улицу, о бетон – причају ужаснуте комшије, које су недавно писале и петицију за Светланино исељење из Дивоша.

Светлана, према њеним речима, никад није имала нормалан посао.

– Живела је од социјалне помоћи и од проституције. Виђали су је мештани Дивоша са осталим проституткама на „чувеној“ раскрсници на улазу у Сремску Митровицу, где је познато састајалиште проститутки – испричала нам је комшиница.

Ни Драгутинов млађи брат Цане Михајловић (28) из села Бингула није имао лепих речи за Светлану.

ЧУДОТВОРАН ИЗВОР УСРЕД СРБИЈЕ Гордана је била тешко болесна, а онда је попила ову воду и десило се ЧУДО!

– Жућа, како смо увек звали Драгутина, имао је све у животу, лепе жене, паре, пиће… Не знам шта му је требало све ово са том Светланом – огорчен је Цане, који у кући у Сремској улици живи са мајком, супругом, децом, братом Драгутином и његовом 14-годишњом ћерком.

– Жућа је ишао у Дивош код Светлане као да га је зачарала! Имао је прелепе жене пре ње и неколико бракова, има још једну ћерку од седам година, и ми смо га сви у фамилији одговарали да не иде код Светлане, али узалуд. Колико је погубно деловала на њега, видело се и летос кад је пијан запалио њену кућу у моменту када је тамо била и Светланина сестра са малом децом – прича Цане.

За то дело Драгутин је осуђен на годину и по дана затвора, што је сада требало да одслужи у Казнено-поправном заводу у Сремској Митровици.

ТРАГЕДИЈА У ПЕТРОВЦУ НА МЛАВИ: Полио се бензином и запалио после свађе са супругом

– Брата сам последњи пут видео када сам га отпратио на аутобус за Митровицу, где је требало да се јави на одслужење казне. Поздравили смо се, мислио сам да је Драгутин кренуо у затвор. Међутим, како сам после сазнао, он је уместо на робију отишао право код Светлане у Дивош! У суботу ујутро, око девет сати, позвао ме је на мобилни и рекао ми: „Бато, изгледа да сам убио човека!“ – прича Цане.

Мислио да је пијан
Он је по гласу схватио да је Драгутин пијан, па му у први мах није ни поверовао.

– Међутим, истог јутра, после 10 сати чујем од познаника да се нешто страшно десило код Светлане. Покушао сам да позовем Драгутина на мобилни, али он је већ био недоступан. Не знам шта да мислим, не верујем да је он спреман на тако стравично убиство, али ко зна? Та Светлана је луда, увек под дејством пилула и алкохола, можда га је наговорила да заједно смакну тог Ивицу. Она је један људски олош, пуна ожиљака јер ју је тукао сваки муж и љубавник. Има два одрасла сина која су је се одрекла. Бивши невенчани муж ју је пре четири године клао, па је сад у затвору – каже Драгутинов брат.

ПАКАО КОШАРА: Кад је мајка сахранила Сашу, стигло јој је писмо од њега са ратишта. Имао је само 2 жеље, а обе су му испуњене на 40 дана

Фином човеку завртела мозак
Светланин комшија каже да је често виђао Ивицу Буроша како долази код ње.
– Он је радио као пекар у Сремској Митровици и био је фин и љубазан човек, па ником није јасно како је Светлана и њему успела да заврти мозак. Вероватно га је завела само да би му узимала паре, а на крају му је и дошла главе – прича комшија.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Земљотрес погодио Македонију: Осетио се и у Србији!

Шокантно признање посланика из Загреба: Немачки неонацисти убијали Србе деведесетих

ПА ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ!? Извршитељ запленио и продао ИНВАЛИДСКА КОЛИЦА

Србија не пристаје на уцене ЕУ о евроинтеграцијама

informer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
31°
Sun
30°
Mon
27°
Tue
27°
Wed