ВИДЕО Друштво Србија

(ВИДЕО) ДРАГОСЛАВ ЗВАНИ ШОУ ШОКИРАО СРБИЈУ У ЈУТАРЊЕМ КОД ЈОВАНЕ И СРЂАНА: Ово је човек који редовно виђа ВАНЗЕМАЉЦЕ подно РТЊА!

Ртањ је вероватно једна од највећих мистерија Србије пошто многи верују да није реч само о планини него о древној пирамиди која је хиљадама година оријентир, а можда и вековно коначиште посетилаца из других галактичких цивилизација!

НЕ ИГРАЈТЕ СЕ, ВОЈСКА СРБИЈЕ ЋЕ МУЊЕВИТО РЕАГОВАТИ! Шиптарски паклени план за заузимање севера КИМ неће успети!

Многи се куну да су на ноћном небу изнад Ртња виђали све и свашта, а један од њих је и Драгослав Миленковић Шоу, који живи на овој планини и каже:

Спрема се „Удар сабље“: Америка пребацује хиљаде војника и војну технику у Источну Европу

– Време Ртња тек долази… И да се разумемо, једну ствар да појаснимо заувек… Ми никада на Земљи нисмо сами, молим вас… – каже Шоу и додаје да на Земљи баш ту поред нас, али у паралелном свету, живе ванземаљци из групе Мазарак, етерична бића која су веома лоша!

КРВАВИ НАТО ПЛАН ЗА ИНВАЗИЈУ НА СРБИЈУ: Акција Алијансе, Албаније и терориста са Косова

Драгослав додаје да су пирамидалне планине попут Ртња, које иначе прикупљају енергију за Земље и шаљу је назад у васељену, управо стециште ове, али и сличних група ванземаљаца које не смеју да нас дирају, али које могу да поприме људски облик када желе, односно да се материјализују…

(ВИДЕО) ДУХ МОНАХА ХАРА СОБАМА: Да ли бисте провирили у најмистериознију кућу на свету?

– Када желе да буду поред нас и са нама они узимају људски облик… Иначе, они никад не ходају него лебде…на десетак сантиметара од земље… њихово корачање је сасвим другачије од нашег… – каже Драгослав и додаје да је на петанестак километара одатле снимио и небеску војску!

(ВИДЕО) ШТА ЈЕ ОВО, ПОБОГУ??? Појавио се снимак МУТАНТА са СВИЊСКОМ ГЛАВОМ и ЉУДСКИМ РУКАМА!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ултиматум у седам тачака: Ирански верски вођа поставио услове Европи

(ВИДЕО) МИСТЕРИОЗНИ ЛАСЕРИ ИЗ СВЕМИРА: Овако умиру Звезде?!

МИЛО ОБЈАВИО РАТ: СПЦ је фактор деструкције!

ЗАХАРОВА ОПТУЖИЛА ЛОНДОН ЗА СТРАВИЧНЕ ЛИКВИДАЦИЈЕ: Британци стоје иза убистава Ивана Грозног, Павла Првог, Распућина, Лумумбе…

Извор: Прва/Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri