Printscreen
Политика Србија

ДРАГ МУ ЈЕР ЈЕ ПОКЛОН ОД СЛОБЕ?! Шешељ од државе тражи блиндирани џип Вилијама Вокера који је добио 1999! Претила му ЖИВОТНА ОПАСНОСТ!

Лидер СРС на суду захтева да му се врати возило које му је дао Милошевић, а одузео ДОС. Возило припадало Вокеру, сад је вероватно уништено, па хоће новчано обештећење

Девојка се убила на Новом Београду: Милица (19) је попила шаку лекова, па се угушила најлон кесом

Лидер СРС Војислав Шешељ годинама од државе тражи да му врати блиндирани џип, који му је својевремено одузео ДОС! Реч је о возилу које је Шешељу 1999. дао тадашњи председник СРЈ Слободан Милошевић, а које је на Косову заплењено мисији ОЕБС, односно Вилијаму Вокеру.

Шеф радикала за Курир каже да је готово сигуран да је то возило у међувремену уништено, па зато очекује да буде новчано обештећен.

Притвор возачу шлепера: Звог ове грешке су 4 особе погинуле у тешкој саобраћајки код Свилајнца!

– Тај џип је СРС легално добио 1999. Наиме, тада су ме звали Милошевић и начелник ДБ Раде Марковић и рекли ми да морају да појачају мере моје заштите, те да због тога морам да се возим у блиндираном возилу. Удба је проценила да ми прети опасност. И онда су ми понудили владиног возача и неко службено возило. Одбио сам и тражио сам неко возило које би дали СРС, а да ме вози мој возач из странке. Они су ми рекли да имају 40 оклопних џипова које су запленили, а које је Вилијам Вокер оставио албанским терористима, али је наша полиција успела да их заплени. Тако је један од тих џипова службено додељен СРС. То је све легално, возило је потом регистровано на странку – прича Шешељ.

ХИРУРЗИ ВМА УРАДИЛИ ОНО ШТО НИЈЕДАН ЛЕКАР У СВЕТУ НИЈЕ СМЕО: Александри извадили МАЛИГНИ ТУМОР ОД 25 КИЛОГРАМА, операција трајала пуних 6 сати!

Додаје, међутим, да је нова власт, предвођена ДОС, одлучила да му одузме то возило.

– Године 2001. је неко, ваљда из иностранства, тражио од досманлијског режима да ми се то возило одузме пошто је као препознато да је било у власништву ОЕБС. Без икаквог решења, полиција је дошла да ми плени џип, ја сам тада организовао наше посланике, опколили смо џип и нисмо дали да га носе. Онда је полиција нас појединачно носила, довезли су дизалицу и, пошто је ауто био закључан, подигли га на камион и одвезли. То је лично организовао генерал Сретен Лукић, он ми је то у Хагу после и признао – каже лидер радикала.

Уверен да му је возило неоправдано одузето, Шешељ је цео случај предао суду.

(ВИДЕО) ФИЛМСКА СЦЕНА: Пробао да преплива Морачу бежећи од полиције

– У неколико наврата ми смо на суду добијали, суд је наложио да се преиспита то одузимање, али нас МУП ладно одбија. Онда опет идемо на суд, и тако у неколико наврата. То је још увек на суду. Ми не одустајемо од тога да нам се џип врати, то је легално стечено власништво СРС. Он је, верујем, уништен одавно, али тражимо да нас материјално обештете, да нам новчано надокнаде.

За мене је Косово независна држава! Тешка провокација члана Председништва БиХ: Додику је паметније да се понаша рационално

(ВИДЕО) Подигнута оптужница против судије који је свирао најскандалознији пенал у историји Србије!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ПУТИН УПРИЛИЧИО ПРИЈЕМ ЗА ХАБИБА! Председник Русије поздравио УФЦ шампиона, а потом се нашалио на рачун Дагестанца!

(ВИДЕО) Управо ми се пред очима срушила кућа! Разорна моћ урагана Мајкл у 25 секунди

УЖАС НА ПАЛИЛУЛИ! Пронађено УГЉЕНИСАНО ТЕЛО, сумња се да је ИЗГОРЕЛА ЖЕНА!

МЛАДА ПОЛИТИЧАРКА ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ ПОДИГЛА РЕГИОН НА НОГЕ ПРЕД МЕЧ СА СРБИЈОМ! Ми нисмо комшије, ми смо браћа, ми смо сестре!

ХИСТЕРИЈА У СРБИЈИ: У Новом Саду за 24 сата пријављена ТРИ ПОКУШАЈА ОТМИЦЕ ДЕЦЕ, а ево шта је полиција открила

Шок у хрватској школи: Спала шаховница са зида, а испод ње — изненађење!

Kurir

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
25°
Tue
25°
Wed
21°
Thu
20°
Fri