Printscreen
Друштво Србија

ДОЖИВЕЛА НЕВИЂЕНИ ШОК: Јелена је са бебом дошла код нотара да овери уговор, а онда се догодило нешто што ју је разбеснело

Јелена Стојаковић дошла је из Франкфурта у Шабац да би код јавног бележника, са сестром и мајком, потписала уговор о продаји некретнине. У заказаном термину дошла је са бебом, јер није имала коме да је остави на чување.

Каже да је по уласку у канцеларију замолила бележника да искључи клима уређај и није могла да верује када је од њега добила одговор да није проблем клима, него беба.

ШОРМАЗ ПЕРВЕРЗЊАК: Кокаинска др*ља, Балава клинка, Часна сестра, Ђаволица… ово су неки од Твитер профила који прати шеф делегације Србије у парламенту НАТО

„Он је тако поступио према нама да сам се ја осећала као да сам са собом довела куче, а не мало дете које, притом, ја још увек дојим. Просто ми је ненормално да ја одем код јавног бележника да оверим потпис и да ми каже да сам неозбиљно схватила ситуацију, да ја не треба да доводим малу бебу, да је то забрањено. Зашто није ставио налепницу, прецртано, забрањено за бебе“, рекла је Јелена Стојаковић.

(ФОТО) СКАНДАЛОЗНО! НОВА ПРОВОКАЦИЈА ХРВАТСКИХ НАВИЈАЧА: Торцида послала БРУТАЛНУ поруку Србији стиховима недавно преминулог Оливера Драгојевића

Јавни бележник Ненад Вујић рекао је да госпођа Стојаковић није избачена из канцеларије и да је после његове сугестије самовољно отишла. Ток разговора, како наводи, забележен је камером.

„Госпођа је револтирано изашла. Мислим да је било других начина да се нађе боље решење. По правилу, родитељи се снађу на неки начин да деца не присуствују оваквим пословима, јер просто, она могу само отежавати да се овакви послови спроведу на прави начин“, рекао је Ненад Вујић, јавни бележник из Шапца.

ДР ИГИ О ПАКЛУ ДЕВЕДЕСЕТИХ: Изгубио је целу породицу, па продао пиштољ да се не би УБИО!

Примери у свету показују да су врата бебама свуда отворена. Један професор у Израелу причувао је бебу студенту на предавању, а права сензација у Европском парламенту била је једномесечна беба коју је италијанска посланица довела на седницу. У Немачкој, каже Јелена, бебе свуда имају предност.

Огласила се другарица Новосађанке (20) која се убила: Њена изјава бацила још већу МИСТЕРИЈУ на цео случај!

„Нигде, где год сам отишла, у било коју институцију, у било коју зграду, у било коју управу или канцеларију, нико ми није забранио да доведем своје дете. Ја сам се и породила у породилишту које је ‘беби френдли’. Од момента порођаја, дете је 24 сата било са мном“, каже Јелена Стојаковић.

Јелена, која планира да напише притужбу против првог јавног бележника, је у Шапцу уговор потписала код другог бележника.

ЗАНЕМЕЛИ ОД БОЛА: Родитељи убијеног кума певачице Гоце Тржан на летовању сазнали да им је СИНА УБИО СТАРИ ПРИЈАТЕЉ

Правници о овом случају кажу да је вероватно реч о погрешном начину опхођења и да закон ниједном одредбом не забрањује присуство бебама ни у једној установи, али да се подразумева да у одређеним ситуацијама, као у суду, на пример, онај ко води поступак, има право да обезбеди потребне услове, који се постижу договором.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НИКОЛА ПЕТРОВИЋ: Разграничење са Албанцима

ДАЧИЋ: Бакире, готово је!

ЖИТЕЉИ РОДНОГ МЕСТА ЦРНОГОРСКОГ ОФИЦИРА КОЈИ ЈЕ БИО НА ПРОСЛАВИ „ОЛУЈЕ“: Наш Иван стаде уз Секулу, ово је велика брука за нас

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО) ТЕШКА НЕСРЕЋА У ЦЕНТРУ АРАНЂЕЛОВЦА: Скутер налетео на ауто, погинуо мушкарац (45)

Вучић појаснио шта подразумева под „разграничењем“

(ВИДЕО) ВЕЛИКИ ПОЖАР У ЛОНДОНУ: Гори четвороспратница, 70 ватрогасаца на терену

Нови удар Вашингтона на Русију завршиће се великим скандалом

Курир/РТС

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
25°
25°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
30°
Thu