Foto: Printskrin
Србија Хроника

ДОШЛИ СУ НАОРУЖАНИ УСРЕД НОЋИ, ВЕЗАЛИ ЧУВАРА И СТАВИЛИ МУ КЕСУ НА ГЛАВУ: Син власника фирме о нападу на фирму 5Д! Постојимо од 1969, сада је све СПАЉЕНО И ПРЕТВОРЕНО У ПЕПЕО!

Пуцали су резервоари од уља, пуцале су неке боце кисеоника, гуме, биле су јаке експлозије. Неколико наоружаних лица дошло је и завезало стражара. Ставили су му кесу на главу и почели су од возила до возила да стављају флаше бензина. Ставили су их и у фабрику бетона, потом на грађевинске машине, асфалтну базу и сепарацију песка. И онда су све су то запалили...

Детаље ужаса овако препричава Далибор Угрчић, син власника предузећа „5Д“, које је спаљено то темеља у ноћи између недеље и понедељка у око два сата ујутро, преноси „Врањска плус“.

Ево где ће Мира Марковић ће бити сахрањена

Непознати нападачи потпуно су уништили предузеће „5Д“ породице Угричић из села Превалац код Врања, чије је седиште у суседном селу Паневаље, када су им запалили девет камиона, две грађевинске машине, као и део асфалтне базе. Штета се процењује на преко пола милиона евра.

Деца Мире Марковић јој дала читуљу у црногорским новинама, ево шта пише

Како каже Угрчић, о драми га је обавестио управо нападнути радник чим су пиромани побегли.

(ВИДЕО) СРПСКИ СПЕЦИЈАЛЦИ БИЛИ СПРЕМНИ ДА УЂУ НА КиМ! КОСМЕТСКИ ОДРЕД је највећа тајна СРЈ! Ево ко га је 2000. СПРЕЧИО да се врати на нашу СВЕТУ ЗЕМЉУ!

– Звао ме је да ми каже да горе камиони. Онда сам ја покупио једног радника, ангажовао сам ватрогасце и остале раднике. То што је изгорело покушали смо да спасимо да се не шири даље – испричао је он.

Како је додао, гашење огромног пожара било је драматично јер су ватру пратиле и јаке експлозије!- Пуцали су резервоари од уља, пуцале су неке боце кисеоника, гуме, биле су јаке експлозије. Срећом смо удаљени од околних кућа, па се све добро завршило и нико није повређен – рекао је Угрчић.

(ФОТО) Болесници се забављали бацајући псе у реку: Животиње језиво цвилеле, али они нису одустајали!

Како каже, нападнути радник је добро, а штета је, према првим информацијама, огромна.

– Радник је добро, под стресом је и има од везивања модрице и огреботине – рекао је он.

ПОЗНАТА ГЛУМИЦА ИМАЛА ЈЕ ВИСОКУ ЦЕНУ И БИЛА ОМИЉЕНА БИЗНИСМЕНИМА: Она је пре ухапшеног Михајла подводила девојке, а ево шта је још радила!

Како је додао, власник предузећа је његов власник још од 1969. године.

– Имамо око 50 запослених радника, али сада је овим пожаром 30 радника изгубило посао – каже Угрчић.

СРПСКОМ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦУ ОДРЕЂЕН ПРИТВОР: Са 1,9 промила алкохола се закуцао у ауто у којем је било мало дете! ТВРДИ ДА ЈЕ ЈЕО ВОЋЕ!?

О овом нападу обавештено је Основно јавно тужилаштво у Врању. Истрага пожара је у току.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО/ВИДЕО) ГОРИ НОТР ДАМ! Велики пожар у париској катедрали!

ТУГА У КРАЉЕВУ! Омиљени професор погинуо у стравичном судару са камионом! НИЈЕ НАМ ЈАСНО ШТА СЕ ДОГОДИЛО, ИЛИЈА ЈЕ БИО ОДЛИЧАН ВОЗАЧ!

РЕПУБЛИЧКИ ГЕОДЕТСКИ ЗАВОД: Од укупно 170 служби за катастар непокретности у Србији, њих 152 раде у пуном капацитету а у само 18 уведен је обавезни минимум рада!

(ВИДЕО) МАРИЈА ОБРАДОВИЋ И ДАРКО ГЛИШИЋ ПОСЛАЛИ ХИТ ПОРУКУ Спремили су брдо сендвича за 19. април, али су и даље забринути: Мислиш ли да их имамо довољно? Можда за првих неколико стотина аутобуса!

НЕКАДАШЊИ ШЉУКИН ТЕЛОХРАНИТЕЉ ВОЗИО СА 1,9 ПРОМИЛА Станковић: Нисам много попио! Био сам на воћној дијети па мора да је због тога!

Курир.рс / Врањскаплуств

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
17°
Sat
19°
Sun
20°
Mon
17°
Tue