© Sputnik / Руслан Кривобок
Свет

Досије за убиство открива велику украјинску фарсу

Блогери су скренули пажњу на детаље документа који је Служба безбедности Украјине представила као досије који је наручилац убиства новинара Аркадија Бабченка дао убици за припрему. У досијеу који је објавила СБУ као доказ наведени су московска адреса и број телефона Бабченка, док његових украјинских података нема.

ЖАБАЦ НА СЛОБОДИ: Тужилаштво није у законском року подигло оптужницу

На папиру је чак и фотографија Аркадија Бабченка у Москви, као и два руска, а не украјинска броја његовог телефона, али нема никаквих података о његовој адреси у Кијеву. Наведено је и место пребивалишта његове супруге Олге у Москви.„“

(ФОТО) О СЦЕНАМА СЕКСА БРУЈАЛА ЈЕ СРБИЈА: Јелисавета је дуго ћутала, а сада је КОНАЧНО проговорила!

Према наводима СБУ, наручилац је убици предао и драгоцене информације као што су линкови за Бабченкове налоге на друштвеним мрежама и одломке из његових постова, као и бројеве банковних рачуна новинара.

ДОДИК ЖЕСТОКО ОПЛЕО ПО БРИТАНЦИМА: Лондон за рат против Срба ИЗДВОЈИО 9.000.000 ФУНТИ, Руси не утичу на Балкан!

Printscreen

Потпуно је нејасно како би с таквим подацима убица успео да пронађе Бабченка у Кијеву.

ОВО ЈЕ СРБИН КОЈИ ЈЕ У БЕЧУ УБИО БИВШУ ДЕВОЈКУ: Повикао је: Сандра ти си мој живот, а онда запуцао…

На фотографији са сајта СБУ, на којој је представљено оружје одузето од организатора Бабченковог убиства, блогери су уочили наставак за испаљивање маневарске муниције.

Printscreen

У уторак увече Министарство унутрашњих послова Украјине саопштило је да је новинар Аркадиј Бабченко упуцан на прагу свог стана у Кијеву. Информацију су објавили бројни медији, који су штампали некрологе поводом његове смрти. Објављен је и фото-робот осумњиченог за убиство.

НАДА МАЦУРА ДАЛА ОТКАЗ У ХИТНОЈ! Ево где ће одсад радити!

Следећег дана новинар се појавио на конференцији за новинаре Службе безбедности Украјине. Шеф СБУ Василиј Грицак честитао му је на „трећем рођењу“.

Према Грицаковим речима, СБУ је раније добила информацију о томе да Бабченка намеравају да убију и спречила злочин. Наручилац је, према њеним наводима, Украјинац кога су заврбовале руске специјалне службе.

ПРИШТИНА: Прекидамо дијалог са Београдом јер је бесмислен!

Кремљ је саопштио да су украјинске власти дужне да одговарају за оптужбе на рачун Русије, јер ће у противном изгледати као британске колеге.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(РЕЦЕПТ) ДОВОЉНО ЈЕ САМО ПАР МИНУТА: Уз помоћ ОВОГ трика решите се жутила на ноктима!

(ФОТО) МИЛО ЈЕ ЧУДО НЕВИЂЕНО! У ЦРНОЈ ГОРИ ВИШЕ ГЛАСАЧА НЕГО СТАНОВНИКА: Тако нешто не постоји нигде на свету!

НАТО за Србију спремио закулисну стратегију. Београд има јак потез

ЂОКОВИЋ НА ТЕРЕНУ ОД 13 ЧАСОВА! Србин сазнао термин меча против Агута

КАД СУ ОТИМАЛИ КОСОВО СВЕ ЈЕ БИЛО ОК, а сада праве општу хистерију због изјаве Додика о УЈЕДИЊЕЊУ СРПСКЕ И СРБИЈЕ: Дачић жестоко оплео по међународној заједници!

Извор: rs.sputniknews.com

Оставите коментар