Printscreen
Свет

Досије ЦИА открива: Адолф Хитлер је био геј

Адолф Хитлер је неко време живео у геј хостелу у Бечу, тврди профил који је ЦИА саставила о нацистичком вођи. Године 1943. настао је досије намењен тадашњем председнику САД Френклину Делану Рузвелту, у коме се наводи да је Хитлер у исто време био „хомосексуалац и хетеросексуалац“.

ХОРОР У РУМИ! Прегажене две петогодишње девојчице у дворишту вртића!

У досијеу, који има 70 страница, тврди се да је Адолфа Хитлера касније сексуално привлачио и његов заменик, Рудолф Хес, који је, наводно, био познати трансвестит.

Извештај је саставио антрополог Хенри Филд, одабрани члан посебне екипе стручњака коју је саставила Бела кућа како би „ископала“ било какву врсту информација о највише рангираним немачким официрима, посебно о Хитлеру.

УЖАС У КОВИЉУ: Момак и девојка пронађени мртви у кући! Мајка младића ЗАТЕКЛА ЈЕЗИВ ПРИЗОР

Досије „покрива“ све детаље Хитлерове биографије, од његовог образовања, преко опсесивности око исхране, начина опхођења, најдраже музике, до тога како је радио и припремао своје говоре.

Детаљно се бави и анализом Хитлерове сексуалности у време док је живео у Аустрији, у његовим раним двадесетим, и безуспешно покушавао да се пробије као сликар.

Познато је да је Хитлер, од 1910. до 1913. године, становао у хостелу за мушкарце у улици Мелдеманштрасе у Бечу, где су се одржавале хомосексуалне оргије. Напустио је хостел како би се одселио у Немачку, након што му је додељено очево наследство.

(ВИДЕО) ХРВАТСКА СЕ НАОРУЖАВА: САД им поклониле борбене „Black Hawk“, Србија има одговор – ТУ СУ РУСКИ МИ 17!

ОСС, служба које је у време Другог светског рата била претеча данашње ЦИА, наводи да је „хостел имао репутацију места где су старији мушкарци тражили млађе у потрази за хомосексуалним ужицима“.

Информације о Хитлеровој сексуалности дао је и Ернст Сеџвик Ханфстангл, који је двадесетих и тридесетих био Хитлеров пријатељ и човек од поверења. Временом, он је престао да буде Хитлеров миљеник. Побегао је у Велику Британију, па је оданде отишао у САД, одакле је и водио порекло по мајци. Тада је почео да ради поменути тим стручњака Беле куће, коме је давао информације о Хитлеру и његовој екипи.

Извештај каже да је Хитлеров афинитет према Рудолфу Хесу био све јачи и врло вероватно се „граничио са сексуалним осећањима“, након што су двадесетих заједно завршили у затвору.

Лавров: САД директно подржавају Цариград и расколнике у Украјини

Према извештају, то је додатно добило на тежини када се сазнало да су хомосексуалци из хостела Хеса звали „госпођа Ана“, да је он био веома отворен по том питању и да је без комплекса одлазио на балове одевен у женску одећу.

Хитлер је у документима описан као „садо-мазохистички тип мушкарца са јако израженом хомосексуалном цртом“.

„Његов сексуални живот је дуалан, као и његов политички живот. У исто време је хомосексуалан и хетеросексуалан, социјалиста и жестоки националиста, мушкарац и жена“, пише Хенри Филд.

СТРАХОТА У ЛЕСКОВАЧКОЈ ШКОЛИ Петаци се „играли“ на одмору, а онда је један задобио прелом лобање

„Иако је прави Адолф Хитлер потпуно неухватљив дијагностичарима, постоје одређени индикатори који наводе на то да је његова сексуална ситуација била извор невероватних фрустрација“, наводи у досијеу ОСС.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) НЛО НА НЕБУ ИЗНАД КИНЕ? Необична светлост запрепастила људе, изгледа ЈЕЗИВО

(ФОТО) ПРОДАВАЛИ БЕБЕ НА ИНСТАГРАМУ ЗА 850 ЕВРА: Полиција раскринкала језиву банду у Индонезији

(ВИДЕО) УРАГАН ТУТЊИ КА ЕВРОПИ: Снажна олуја са ветровима од 185 км на сат СВЕ ЈЕ БЛИЖЕ!

(ШОКАНТАН ВИДЕО) Полиција пронашла мушкарца са НОЖЕМ ОД 20цм ЗАБИЈЕНИМ У ЛОБАЊУ КАКО МИРНО СЕДИ У ПОЉУ!

БРАТ ПРЕДОСЕТИО ТРАГЕДИЈУ У КОВИЉУ Божана ушла око поноћи у собу да провери зашто снаја и син цео дан не излазе из собе, а затекла их мртве у кревету!

Велики греси којих нисте свесни! У цркву не идите ако сте у свађи са неким, празних руку и не напуштајте литургију никада!

Извор: rs.sputniknews.com

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
21°
Fri
23°
Sat
26°
Sun
22°
Mon