Printscreen/Antidot
Политика Србија

ДОСИЈЕ АНТИДОТ: Како су и зашто Шолак и Ђилас нападали компанију Телеком Србија!

Медијска мрежа Антидот објавила је први део истраживања о позадини вишемесечних напада на компанију “Телеком Србија”, иза којих се, према њиховим налазима и подацима, крије интересно повезана мрежа медија, организација и појединаца, који штите интересе конкурентске компаније СББ, на чијем су челу Драган Шолак и Драган Ђилас, а са циљем, пре свега, промене власти у Србији.

ДУХ ГАРИБАЛДИЈА РУШИ „НЕЗАВИСНО КОСОВО“ – Захтев Риму да повуче признање!

Како је саопштено из Антидота, у првом делу истраживања, који су радили новинари и сарадници те мреже из Србије, Словеније, Црне Горе, Хрвтаске и БиХ, детаљно се показује како је локални продавац видео касета из Крагујевца, постао најмоћнији и најбогатији медијско-телекомуникациони тајкун у овом делу Европе и да ли и какве везе постоје између Драгана Шолака и смењеног председника Демократске странке Драгана Ђиласа.

ВРХОВНА РАДА ОДЛУЧИЛА: Ратни бродови добили дозволу да пуцају! Украјина и Русија нису више пријатељи!

У досијеу “Америцан дреам на шумадијски начин”, објашњава се и зашто су напади на Телеком кренули чак два месеца пре аквизиције кабловског оператера Коперникус и то управо са кабловске ТВ Н1, која је такође у власништву Драгана Шолака и блиска Драгану Ђиласу.

АМЕРИ ПРАВЕ ШИПТАРИМА ВОЈСКУ! Весељи ОТПУТОВАО у САД ДА ДОГОВОРИ ДЕТАЉЕ о трансформацији КБС!

Кампања против Телекома, која је кренула са Н1, проширена је уз помоћ про-опозиционих медијских центара које контролишу Шолак и Ђилас и траје до данас, са очигледним циљем да се највећој телекомуникационој компанији у држави нанесе штета и обори вредност, како би постала лак плен и била финансијски уништена, наводи Антидот, .

(ШОК ФОТКЕ) ЗАМЕНИК ГРАДОНАЧЕЛНИКА БОРА БРАНКО ПЕРИЋ (60) ЉУБИО МАЛОЛЕТНИЦУ У УСТА! Невиђени скандал тресе Бор, пала и оставка! А тек како је покушао да се оправда…

Из тих разлога, актери кампање, лидери опозиционих странака, тзв. експерти, неколико „антидржавних медија“, те појединци и странке које их подржавају, попут Демократске странке, Савеза за Србију, Нове странке, Независног друштва новинара Војводине (НДНВ), и многих других, недељама уназад свесно шире лажи о процентима, броју корисника оператера, износе тврдње да је намера Телекома да успостави монопол и поред чињеница које су добро знали, а до којих је дошао Истраживачки тим Антидота, да Телеком на тржишту Србије учествује са свега 15 одсто, док СББ већ има преко 55 процената тржишта.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ШУТИРАО, ПЕСНИЧИО И КРВНИЧКИ ВУКАО ЗА КОСУ ДЕВОЈКУ! Учесница брутално пребијена, разлог је језив!

Штитећи интересе приватног монополисте, учесници у кампањи против Телекома, игнорисали су битне економске показатеље који говоре да је куповина Коперникуса пословна одлука којом Телеком покушава да спречи успостављање монопола приватног конгломерата, чији циљеви иду много даље од саме елиминације Телекома са тржишта.

ДЕТАЉНА ПРОГНОЗА ЗА ДЕЦЕМБАР: Имаћемо 13 снежних дана, а први је 9. децембра! Ево шта нас чека у НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ и за празнике

Лицитирајући тржишном ценом Коперникуса, критичари одлуке о аквизицји прећутали су чињеницу да је пре три године Коперникус већ купио интернационални пољски фонд Абрис по цени од 100 милиона евра, са дупло мање корисника и без дигитализације система која је у међувремену урађена, као што прећуткују чињеницу да је 2013. године фонд ККР купио СББ за милијарду евра, да би ту компанију 2018. године продали чак за 2,6 милијарде евра, где је цена по кориснику виша него код Коперникуса.

У истраживању, објављеном на сајту мреже Антидот, описано је каква је улога Џорџа Сороша и бившег директора ЦИА Дејвида Петреуса у остварењу “америчког сна” шумадијског бизнисмена, ко је омогућио да се мрежа шири нелегалним постављањем каблова, о испреплетаној мрежи корупције са локалним самоуправама у време владавине Демократске странке, а којом је СББ постао доминантан кабловски оператер, зашто је пословно ширење спојио са политиком, формирајући стратешко партнерство са Драганом Ђиласом, те да ли је циљ био не само елиминација преостале конкуренције на тржишту, већ пре свега промена политичке власти у Србији и успостављање апсолутног монопола у једној од најпрофитабилнијих и најбрже растућих привредних грана.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПРЕТИО ВУЧИЋУ, ПУШКА БЕЗ ДОЗВОЛЕ ПРОНАЂЕНА У ЊЕГОВОМ СТАНУ: Рајица Панић побегао у Париз одакле позива на насиље против председника Србије и његове породице!

Харадинај: НАТО има право на своје мишљење, а ми правимо војску!

Доказане малверзације: Јеремићев пајтос Патрик Хо проглашен кривим, ево колико година затвора га чека!

ПОКРАО БЕОГРАЂАНЕ И ИЗЛОЖИО ИХ ОПАСНОСТИ! Због Ђиласа би људи могли да изгоре!

Приштина тражи алтернативу за робу из Србије и БиХ

Антидот

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
25°
Mon
29°
Tue
29°
Wed
29°
Thu