Жена

Доктори су стриктно забранили да буду заједно. Када видите разлог, схватићете зашто су њихове породице проклињале дан када су се упознали!

Живот понекада пише драме какве можемо очекивати само на филму. Овај пар који је недавно преминуо био је смртно болестан, али и смртно заљубљен. Обоје су имали само 26 година, а њихова љубав била је јача од њихове болести, тешког живота који су водили, па чак и смрти.

Када је Кејти упознала Далтона на Фејсбуку, обоје су имали 18 година и патили су од цистичне фибриозе. Кејти се није устручавала да започне везу са Далтоном, упркос упозорењима да се може још теже разболети.

Кејти и Далтон Прагер венчали су се 2011. године. Били су изузетно срећни и заједно су провели најлепше тренутке у својим животима, иако је то трајало само 6 година.

Комуникација им је била дозвољена једино преко њихових мобилних телефона, јер су је лекари су их упозоравали на могућу инфекцију. Ипак, Кејти је изјавила да се апсолутно не каје због њихове везе:


„Радије бих живела само пет година и волела неког и била потпуно срећна, него двадесет година била сама, волећу га до последњег даха, без обзира шта ми кажу моја породица и сви лекари“ – рекла је очајна Кејти.

Далтон је преминуо 17. септембра, а Кејти није могла бити крај њега јер је и сама била сувише болесна и лежала је у свом дому у Флеминсбургу у Кентакију. Последњи пут су се видели у јулу, за њихову пету годишњицу брака.

(ВИДЕО) ЏУМБУС У СТУДИЈУ ТВ ХЕПИ: Докторка Грујичић напустила емисију, сукобила се са Јеленом Милић око ПОСЛЕДИЦА НАТО БОМБАРДОВАЊА СРЈ!

Кејти је живела само 5 дана дуже од свог супруга. Иако су сви били скрхани њиховом смрћу, њена мајка је рекла: „Верујем да је Далтон сачувао место крај себе за своју супругу!“

Када је Далтон преминуо, Кејти је на свом Фејсбуку написала: „Далтон се дуго и снажно борио са цистичном фибриозом. Био је храбар борац, а реч ‘одустати’ није постојала у његовом речнику“

Његовој мајци је срце био сломљено. На његовој читуљи је написала: „То је то. Ово је последњи пут да сам помазила твоје чело и додирнула твоје савршено лице.“

(ВИДЕО) НЕВИЂЕНИ СКАНДАЛ У ЗВЕЗДАМА ГРАНДА: Марија Шерифовић насрнула на такмичара! ПРЕТИЛА МУ БАТИНАМА!

Кејти је у миру преминула 22. септембра, 5 дана након Далтонове смрти. По сопственој жељи, последње дане провела је у кругу своје породице, мајке, оца, брата и својих паса које је обожавала. „Знам да ју је Далтон дочекао раширених руку!“ – рекла је њена мајка.

Узрок смрти у оба случаја јесу компликације услед развитка цистичне фибриозе. У Кејтином случају трансплатација плућа је такође била проблем. Она је некако знала да је то њена последња субота код куће, али се није плашила, Далтон јој је давао снагу.

Не постоји дирљивија прича од Кејтине и Далтонове. У најгорим тренуцима патње они су једно другом давали снагу и међусобно се охрабривали како би се суочили са неизбежном смрћу. Иако су њихове породице сломљене, њихова физичка патња је окончана, а њих двоје су сада на бољем месту, где могу бити заједно заувек!

ДЕЛИЈЕ И ГРОБАРИ ПРЕТЕ ХАОСОМ: Уместо да спречи могуће нереде, Суперлига као да призива ужас!

Да је написана књига о њиховим животима завршила би се реченицом: „Били су заувек срећни, једно другом у загрљају читаву вечност…“ – рекла је Кејти једном приликом.

Кејтина и Далтонова прича драматизована је у филму „Криве су звезде“. Околности под којима су се њих двоје упознали и њихов однос имају велике сличности са главним актерима овог филма.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДЕЛИЈЕ И ГРОБАРИ ПРЕТЕ ХАОСОМ: Уместо да спречи могуће нереде, Суперлига као да призива ужас!

Хоће ли вербални рат између Русије и НАТО-а постати прави

ХОРОР НА ВОЖДОВЦУ: Пуцао себи у главу насред ходника зграде!

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ ЗВЕЗДЕ СЕРИЈЕ НЕМАЊИЋИ: Ми смо хтели да постанемо родитељи, али живот је хтео другачије

Извор: Фокузз

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
21°
Fri
23°
Sat
26°
Sun
22°
Mon