Друштво Србија

ДОКТОР НИЈЕ ЈЕДИНИ ПОМАГАО СТУДЕНТА МИЛАНА! Весна Попов слала му је 5 година по 500 евра месечно! ОВО ЈЕ МОЈА ИСПОВЕСТ КАКО САМ НАСЕЛА НА ЊЕГОВУ ПРИЧУ!

Весна Попов која живи у Аустрији огласила се на Фејсбуку поводом прашине која се подигла око приче студента Милана Јевђића, наводећи да му је она слала 500 евра сваког месеца већ пет година, али је и открила како је сазнала да је преварена.

Њену исповест, коју је објавила јавно тако да сви могу да виде, иако је њен профил затворен, преносимо у целости:

„Иако је прошла је читава недеља, од како се млади „господин“ Милан Јевђић појавио у емисији Татјане Војтеховске, „Живот прича“, користим прилику да се обратим јавности и искрено се надам да ће се многе ствари појаснити.

СТИЖЕ НОВИ ЛЕДЕНИ ТАЛАС! Снег и у градовима првог дана пролећа! НЕ ПАКУЈТЕ ЗИМСКУ ГАРДЕРОБУ!

Дужна сам то вама, себи, а посебно господину Павловићу, који је први јавно иступио против дотичног господина и поделио Србију – како преносе медији. Да није било господина Павловића, не бих знала да нисам једина која је желела да буде хумана и помогне младом човеку у невољи.

Ја сам за њега чула 2012. године, када се појавио на ТВ Прва, са такође сличном, тужном причом, тада дечака, који се, не својом вољом, у раним годинама осамосталио и борио за бољи живот.

Не размишљајући пуно, пронашла сам начине и ступила сам са њим у контакт , те и почела финансијски да му помажем, што је трајало све до фебруара 2018.год, укупно око 5 година. Зашто сам престала да му помажем и зашто не желим више никакав контакт са њим?

(ФОТО) ПРОФЕСОРКА ИЗ БЕОГРАДА ТВРДИ: Украли су моју сестру близнакињу из породилишта, имам доказе! ОВО ЈЕ МОЈА УКРАДЕНА СВЕТЛАНА

Одавно није више онај наивни, страшљиви дечак, ког сам упознала 2012. године. Сада је то сасвим друга особа… Можда је увек био такав, а да ја то до скора нисам ни наслућивала.

Лично сам га видела два пута у Београду, у ресторану, и четири пута ме је посетио (10-14 дана), за ових пет година. Био је гост у мојој кући два пута за Божић, а слике које сте видели су сликане у мојој кући.

Нисам га никад контролисала, нисам га ни са чим условљавала, нисам знала да станује код господина Павловића, бесплатно и веровала сам му да новац који му шаљем користи за стан, храну, одећу и изласке, кад за то има времена.

Сам ми је рекао да му је 500 евра сасвим довољно за студије, које је редовно, месечно, добијао од мене, а некад и више, не рачунајући разне поклоне и пакете које сам слала.

Задњих годину-две, дана, почела сам да сумњам у истинитост његове приче. Уверавала сам првенствено себе да је то неки пролазни младалачки период, што се нажалост, показало нетачним.

Моје сумње су се потврдиле његовом изненадном посетом 13.02. 2018,год, а једини разлог посете је био, што сам му смањила суму новца коју му шаљем и што сам више пута покушала да прекинем сваки контакт са њим.

Угостила сам га како сам првенствено васпитана и како доликује сваком госту, а заузврат сам добила раскалашно и бахато понашање са његове стране… Уништена постељина и кревет црним вином, запушена ВЦ шоља (инсталатер је интервенисао И наравно сама сам то платила), свакодневно опијање итд.

(ВИДЕО) ЈЕЗИВИ СНИМЦИ: Клизиште сравнило куће са земљом, УНА И ДАЉЕ ПРЕТИ!

Том приликом сам више пута чула од њега да је снимљена емисија о њему у „Живот прича“, са његовим јединим циљем, циљем да надје новог спонзора, јер му своте новца од мене, нису биле довољне.

По његовом одласку прекинула сам сваки контакт са њим. Срамота је да тврди како је био гладан, како је био сам без игде икога и без помоћи, а могу да тврдим и докажем са којом сумом новца је располагао добијајући од мене и не рачунајући износе од господина Павловића.

(ФОТО) ОВО СУ МАЈКА И ЋЕРКА НАРКО-ДИЛЕРКЕ ИЗ ПОЖЕГЕ: Унајмиле попа и трансвестита да раде за њих!

Мишљења сам да овде нема места за сажаљења, већ за озбиљно преиспитивање тужиластва и државних органа, јер му намере никако нису биле чисте. Србија има делеко потреснијих зивотних прича од његове и не заслужује да овакве, манипулаторске, које се играју људским емоцијама“, написала је Весна Попов.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Рогозин: Трамп отвара Пандорину кутију на Космосу

МОСКВА ПОРУЧУЈЕ ЛОНДОНУ: Не плашимо вас се!

ПРЕМИНУО СТИВЕН ХОКИНГ: Најпознатији физичар на свету умро у 77. години

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
25°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
18°
Thu