Танјуг
Политика Србија

„Док је Вучић председник РЕПУБЛИКА СРПСКА МОЖЕ ДА РАЧУНА НА НАС“

Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас у Бањалуци са председником РС Милорадом Додиком о заједничкој економској сарадњу Србије и Републике Српске, а потом је присуствовао потписивању Уговор са предузећем "Космос" од којег ће користи имати и војска Србије

ОН ЈЕ УБИЈЕН У КРВАВОМ ОБРАЧУНУ НА ВИДИКОВЦУ: Хапшен због покушаја убиства а сада га изрешетали испред кафића!

Ради се о Уговору о пружању услуга генералног ремонта оправке и верификације ракетних система у предузећу за ремонт радарских, ракетних и рачунарских система „Космос“.

Вулин је рекао да, као што је договорено на састанку између председника Вучића и председника Додика, Република Србија ће учинити значајне напоре да у економском смислу оснажи и помогне Републику Српску.

(ВИДЕО) КАРАМЕЛА МУ НИЈЕ НИ ДО КОЛЕНА: Владимир је тако добро скинуо Ацу Лукаса, Кристијана Голубовића и Марића да се цели студио хватао за стомак од смеха! ПОКИДАО!

– Ево већ видите и прве резултате. Ми смо на споразуму са „Космосом“ доста дуго радили, али након састанка два председника смо то убрзали и сада видите и конкретан резултат – каже Вулин.

Према његовим речима, „Космос“ може да рачуна у овом тренутку на 100 милиона динара од стране Министарства одбране, а укупно, до данашњег дана, у складу са наређењем Вучића и договора са Додиком,, Министарство одбране је обезбедило 850 милиона динара за различите потребе предузећа одбрамбене индустрије Републике Српске.

РЕЧИ КОЈЕ ТЕРАЈУ СУЗЕ НА ОЧИ! ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ ИВАНИНЕ ДРУГАРИЦЕ ЧИЈИ ЈЕ ЖИВОТ УГАШЕН НА ИБАРСКОЈ: Била је у свему најбоља, оставио је малу децу без мајке…а оно што је рекла о пијаном возачу све је ШОКИРАЛО!

Та средства намењена су за ремонт наших тенковских мотора, наших авионских мотора.Он је истакао да док год је на челу Србије Александар Вучић, Република Српска може с пуним правом рачунати да има пуну подршку Србије и да ће наши економски, политички и дипломатских капацитети увек бити на располагању РС, њеном руководству и њеном народу.Према речима Додика, споразум је пример континуитета добре сарадње.

– Имамо и добар уговор са „Палама“, са „Орлом“ и са свим тим предузећима. Наша обострана намера је да то појачамо у наредном периоду – каже Додик.

ПОРОДИЦА ПАУНОВИЋ ЗАВИЈЕНА У ЦРНО, ИЗГУБИЛИ СИНОВЕ НА ИБАРСКОЈ У СЕКУНДИ Отац скрхан од бола открио језиве детаље: Бахати пијан возач ми је убио децу, запалио је цигарету па гледао како их мртве извлаче!

Истиче да је тај део индустрије знатно девастиран кроз интервенционизам међународног фактора, те да је на страни Федерације остало веома функционалних шест фабрика оружја и муниције, а у РС је то све девастирано.

(ФОТО) ТАЈНИ ДОКУМЕНТ ШИПТАРА ОТКРИВА: Ево списка свих који раде за Приштину!

– Ми покушавамо не из конкурентског разлога него из комерцијалног разлога, да подигнемо одређене врсте производње и ту имамо подршку Министарства одбране Републике Србије и министра који даје значајне напоре у том погледу – рекао је Додик.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Шешељ жестоко одговара на оптужбе Ненада Чанака

ЧЕПУРИН ОРЛОВИМА: Швајцарци су тврд орах – СКРЦКАЈТЕ ИХ!

ДРЕЦУН: О каквој правди и напретку на Косову говори Еулекс?

СРБИЈИ ИЗА ЛЕЂА СПРЕМАЈУ ПАКАО: Делегација Приштине на хитним консултацијама у Бриселу!

Извор: Танјуг/Република

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
23°
Mon