Извор: youtube.com
Uncategorized

Док се Срби буне због позива на војне вежбе, 160.000 НАОРУЖАНИХ ШИПТАРА чека да НАПАДНЕ СРБИЈУ!

Албански екстремисти спремни су за рат! Чак 160.000 наоружаних Албанаца чека сигнал својих ментора са Запада да крену у напад на Србију и друге земље у региону.

Ово драматично упозорење стиже од професора безбедности Милана Мијалковског, цењеног стручњака у области борбе против тероризма и експерта за албански екстремизам. Према његовим речима, наоружани албански екстремисти подељени су у дивизије широм региона.

,,Албанци на овом простору имају 160.000 људи који су увек спремни и под оружјем су. У четири дивизије су распоређени на Косову, у Македонији, на северу Грчке и Црне Горе. Уколико са Запада, од својих ментора добију команду за напад, они ће одмах напасти.“ – упозорава Мијалковски у изјави за Спутњик.

Александар Павић, аналитичар руског Фонда стратешке културе, каже да упозорења стручњака треба избиљно схватити. ,,Процене професора Мијалковског морају се најозбиљније схватити. Албанци су ,топовско месо’ за евроатланске интеграције у региону. Њихов задатак је да онемогуће ширење руског и кинеског утицаја, али и да спрече потпуну стабилизацију Србије. Најбољи начин за то је хаос, ширење нарко-мафијашких мрежа и ,Велика Албанија’.“ – каже Павић.

Са доласком Зорана Заева на власт у Македонији (која ће тако постепено све више да се албанизује), великоалбански пројекат улази у зрелу фазу у којој на ред долази дестабилизација југа Србије у циљу одвајања делова Пчињског и Топличког округа, односно општина Прешево, Бујановац, Медвеђа, а могуће и других. Истовремено прети опасност од покушаја етничког чишћења преосталих 120.000 Срба са Косова, што је најављивао и Рамуш Харадинај у својим предизборним говорима у Приштини. Ове амбиције шиптара храбри и Вашингтон коме не одговара пролазак руских гасовода кроз јужну Србију.

Албански стратези рачунају да би у случају изненадног и силовитог напада на југ Србије могли да остваре брзу победу јер процењују да јавност у Србији није расположена за рат. Зато је изузетно важно да читаво српско друштво прихвати настојања државног врха и министарства одбране о обнови обавезног служења војног рока, као и да подржи даљу модернизацију и опремање Војске Србије савременим борбеним средствима. Јер само су јака војска и борбено оспособљен народ гаранти мира и стабилности.

Извор: Говори Србија, Спутњик, Правда

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Зашто је важно служење војног рока?

Враћање обавезног служења војног рока између реалних потреба и притисака сектора НВО

СВИ МУШКАРЦИ ЋЕ ИЋИ НА ВОЈНУ ОБУКУ! Министар Вулин објаснио зашто…

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
30°
Wed
31°
Thu
25°
Fri
24°
Sat

Истакнуто