Додик (Фото: Јутјуб)
Регион

ДОДИК: У Сарајево идемо као репрезентација – СА НАШОМ ЗАСТАВОМ И У НАШЕМ ДРЕСУ!

Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик упозорио је да заједничке институције БиХ у Сарајеву не дају резултате.

(ВИДЕО) Организаторка протеста прво тврди да није члан ниједне странке, а онда каже да је из Левице Србије!

Тамо се, каже, води политика освојених позиција. Савет министара било је могуће формирати до Нове године, али то ипак није учињено, истакао је Додик у интервјуу за бањалучку Алтернативну ТВ.

– У Сарајеву нећемо правити коалиционе договоре. Тамо идемо као репрезентација. Играћемо као тим, под нашом заставом и у нашем дресу – каже Додик.

СВЕ О ЈЕЗИВОЈ СЕКТИ ЦРНА РУЖА! Пастуовић: Из гробница сам извлачио децу избезумљену од оргијања

Категоричан је, само на тај начин морају прихватити представнике Срба. Верује да се иза тога што још није формиран Савет министара, крије тежња да се заобиђу изборни победници из Српске, да би се формирала, како је рекао, за њих повољнија, структура деловања.

– Али имају озбиљан проблем, ја сам изабран у Председништво, а четири од пет делегата у Дому народа је из СНСД-а – рекао је Додик, преноси РТРС.

КЛАСИЧНА ЗАВЕРА Овако је Тито Србима забио нож у леђа! Шиптарима је дуплирао територију!

Он је подсетио на законски рок од петнаест дана након формирања колегијума Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ, у оквиру којег је Председништво дужно да предложи кандидата Председавајућег Савета министара. Тај рок истекао је пре десет дана.

Када је реч о застави, сматра да истицање обележја три народа не би требало да представља проблем, али у оваквој БиХ то није случај, истиче Додик, који напомиње да ће у процедуру бити упућене измене закона о застави.

ПОСЛЕ 20 ГОДИНА ОТКРИВЕНА НАЈВЕЋА ТАЈНА „СРЕЋНИХ ЉУДИ“ Ово је прави разлог због ког су првобитне Ђина и Лола НАПУСТИЛЕ СЕРИЈУ

Он каже да до сада није било драматичних питања у Председништву, а управо такво могло би да постане НАТО пут БиХ, о којем је Српска све рекла кроз Резолуцију о војној неутралности. Додик истиче да је поносан што је у време када је био председник и премијер Републике, враћена вера у Српску.

Додик је казао да жали што је последњим догађајима у Бањалуци, граду на Врбасу урушен имиџ као регионалног центра у празничне дане. Још једном је поновио да жели истину и правду у случају Драгичевић, али то је, додаје, посао за Суд и Тужилаштво, а не улицу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Сирија: Једанаесточлана породица погинула од бомбе међународне коалиције

(ВИДЕО) КЛИП ГДЕ СИН СНИМА А МАМА ПУЦА КРОЗ ПРОЗОР ЈЕ ЗАПАЛИО СРБИЈУ: Сада се појавила плавуша и узела калашњиков у руке!

ПРИКРИВЕНО ОСВАЈАЈУ БАЛКАН! Испливао Рамин план, Црногорци ће страдати јер су заратили са Србима! Због два разлога ће успети у својим намерама

Русија честитала Кини на слетању на супротну страну месеца

(ВИДЕО) ЗАУСТАВИО ЈЕ КАМИОН ЈЕР ЈЕ МИСЛИО ДА ЈЕ ЛАНЕ ПОВРЕЂЕНО: Када му је пришао, уследило је право ИЗНЕНАЂЕЊЕ!

Танјуг

Оставите коментар