Додик (Фото: Јутјуб)
Регион

ДОДИК: СВИХ 16 СРБА АМБАСАДОРА БИХ ЗАСТУПАЋЕ СРПСКУ, А ТЕК ПОТОМ БИХ: Метла чека и представника у Србији!

Милорад Додик, председавајући Председништва БиХ рекао је након састанка са Жељком Цвијановић, председником РС да ће на идућој седници Председништва затражити повлачење 16 српских амбасадора

ДУХ ГАРИБАЛДИЈА РУШИ „НЕЗАВИСНО КОСОВО“ – Захтев Риму да повуче признање!

Додик је истакао да на нивоу БиХ заступа интересе Републике Српске, у којој је и биран.

Додик је нагласио да је потребна координација и усаглашавање у Српској о свим важним питањима.

– Све сегменте координације српских представника треба појачати. Желимо нови приступ и нову праксу и договоре о свим важним питањима, као што је и ово јучерашње у вези с НАТО – рекао је Додик.

СКАНДАЛ! Учесница ријалитија брише ЗАДЊИЦУ СРПСКОМ ЗАСТАВОМ

Додик је рекао да је делегиран да заступа интересе Републике Српске, те да је Српска место где треба да буде основа за креирање политика.

Такође нагласио је да је спреман да питање спољнополитичког представљања покрене на седници Председништва БиХ те да се по том питању све ради у складу са Уставом Републике Српске.

Додик је изјавио да Председништво може имати пуни капацитет под условом да на свим састанцима којима присуствује буде истакнута застава Републике Српске, а ако то не буде учињено, неће бити ни седница Председништва.

ПОТПУНИ ХАОС НА СЕДНИЦИ ЦЕФТА! Делегација Албанаца са КиМ напустила седницу чим је видела СРПСКЕ представнике! А ТЕК ШТА СУ УРАДИЛИ ИЗАСЛАНИЦИ ТИРАНЕ

– Нисам отишао тамо да примам плату и да будем икебана. Пракса прављења икебана од српских чланова у различитим телима биће прекинута. Не оспоравам заставу БиХ, али застава Републике Српске мора бити тамо где сам ја – рекао је Додик.

Жељка Цвијановић, председник РС, је на састанку са Милорадом Додиком, председавајућим Председништва БиХ, доставила предлог људи који ће радити у дипломатско-конзуларној мрежи БиХ и нагласила да ће бити одабрани они који ће у спољној политици БиХ штитити интересе Српске, а неће радити на штету других у БиХ.

ВРХОВНА РАДА ОДЛУЧИЛА: Ратни бродови добили дозволу да пуцају! Украјина и Русија нису више пријатељи!

Цвијановићева је истакла да ће у наредном периоду бити повучени сви Срби из 16 дипломатско-конзуларних представништава и амбасада БиХ, међу којима су Јапан, Бугарска, Израел, Швајцарска, Канада, Грчка, Румунија, Чешка, Египат, Словенија, Србија, Црна Гора, ОЕБС, Франкфурт и Инстанбул, након чега ће уследити именовање новог кадра који ће представљати и интересе Републике Српске.

ДОСИЈЕ АНТИДОТ: Како су и зашто Шолак и Ђилас нападали компанију Телеком Србија!

АЛБАНЦИ ТВРДЕ ДА СУ ГУСЛЕ ЊИХОВ ТРАДИЦИОНАЛНИ ИНСТРУМЕНТ: Траже да се утврди да ли оне припадају византиској или арапској култури! ЕВО КОЈИ НАШИ СУСЕДИ СУ ИХ ПОДРЖАЛИ

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Прва оптужница против команданата ОВК у јануару

ВУК ОБУКАО ЈАГЊЕЋУ КОЖУ Иза Пацолијевог предлога за Косово крије се језива замка!

КРВОПРОЛИЋЕ ИСПРЕД ГИМНАЗИЈЕ НА ВОЖДОВЦУ Ученици се потукли због графита, севали ножеви!

АЛБАНЦИ ОЧАЈНИ ЗБОГ ДАЧИЋЕВИХ РЕЧИ! Српски министар им је открио СТРАШНУ ИСТИНУ

ДОДИК ДРЖИ РЕЧ: Застава Републике Српске мора да буде тамо где сам ја! Прекинућу праксу прављења икебана од српских чланова у различитим телима!

ГАДАФИЈЕВ СИН ЗОВЕ ПУТИНА У ПОМОЋ: Саиф ал Ислам убеђен да само Русија може да помири Либију!

Извор: Fakti

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
-5°
2°
Sun
4°
Mon
9°
Tue
9°
Wed