Printscreen
Политика Србија

ДОДИК ПОСЛЕ САСТАНКА СА ВУЧИЋЕМ: Србија жели да помогне, а Срби у региону желе мир!

Република Српска је у Босни и Херцеговини синоним за слободу српског народа, а Република Србија је синоним за живот и опстанак Срба, поручио је данас у Београду председавајући Председништва БиХ Милорад Додик. 

АУТОРСКИ ТЕКСТ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЧА: Компромис у политици није пораз, ВЕЋ ПОБЕДА!

Додик, је након уношења Бадњака у Председништво Србије И састанка српских лидера из држава региона са председником Србије Александром Вучићем, рекао да је данас у Београду одржан јединствен скуп и да се сви зато осећају посебним.

– Ми смо овде у Београду не да би правили планове против некога, већ да видимо шта ћемо да урадимо за наш народ – рекао је Додик.

ТЕШКА ТРАГЕДИЈА У СТАЈИЋЕВУ КОД ЗРЕЊАНИНА Моја Ивана је отишла у купатило, али није искључила бојлер. Док је била у туш-кабини, струја је пробила кроз туш…

Оцењујући да није било бољег дана од Бадњег дана да се окупе, Додик је рекао да је на данашњем скупу било речи о помоћи коју је Србија спремна да пружи народу И Републици Српској И заједницама нашег народа у био којој републичи у окружењу.

– Вучић И Брнабић су нас обавестили о тим могућностима И то је добра вест за нас – рекао је Додик.

ВУЧИЋ ПОСЛАО СНАЖНУ ПОРУКУ НАШЕМ НАРОДУ НА КОСОВУ Ево шта им је поручио у посебној БОЖИЋНОЈ ЧЕСТИТКИ!

Срби у региону желе мир, истакао је Додик.

– Ми не желлимо конфликте. Ми желимо у БиХ да изградимо уставну позицију РС. Тамо је Српска синоном за слободу српског народа, а Србија је синоним за наш живот – поручио је Додик И додао да власт РС не сматра да Бошњаци не треба да искажу своје интересе који не вређају друге.

ПАТРИЈАРХ ИРИНЕЈ ПОСЛАО МОЋНУ ПОРУКУ АЛБАНЦИМА: Никада и ни под којим условима вам НЕЋЕМО ПОКЛОНИТИ СРПСКЕ СВЕТИЊЕ!

Говорећи о положају Срба у региону, Хрватској, Македонији, посебно Црној Гори, Додик је приметио да се у Црној Гори развија, како је рекао, негативан однос према Србима, све до напада на Православну цркву у тој држави.

(ФОТО) ШАЈКАЧА, СЕКИРЧЕ И ФЛАША РАКИЈЕ: Овако је Дарко уз Божју помоћ кренуо по бадњак у шуму!

Зато, казао је, морамо да очувамо снагу И интегритет Православне цркве И да о томе као државни органи водимо рачуна И та питања да стављамо на дневни ред.

ОНИ СУ ПАЛИ ЗА ЖИВОТ СРБИЈЕ И ЦРНЕ ГОРЕ: Годишњица Мојковачке битке

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЛЕДЕНИ БАДЊИ ДАН! Ево какво нас време чека

ДАНАС ЈЕ БАДЊИ ДАН Бадњаком у кућу уносимо здравље, срећа и напредак, у госте не треба ићи а ево зашто морате разбити један орах!

Вартоломејев поклон Кијеву: Цариград је одавно уклопљен у структуре НАТО-а

ПУЦЊАВА У НОВОМ ПАЗАРУ! Неколико хитаца испаљено на кућу бившег судије!

Tanjug

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
29°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
30°
Sat