Регион

Додик открива драматичан план за 6. октобар!

МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ поручила Вучићу: „Неће се Срби рађати, ако предате Косово!“

Председник Републике Српске Милорад Додик у ексклузивном разговору за Радио-телевизију Републике Српске открива драматичан план спреман за дан пред Опште изборе у БиХ 6. октобар.

СРАМОТА: Соња Лихт би што пре да се решимо Косова, а ево зашто

„Сва прича о томе да се неће одржати избори, иде за тим да се одржи та прича. Планира се заузимање 50 камиона изборног материјала. Или бар један да заузму, исто је. Ако то не успеју, 6. октобра ће изаћи на митинг“, рекао је Додик и нагласио да је намера изазивање интервенције странаца, како би се поништили резултати избора и Бањалука постала „случај“.

ПРЕМИНУЛА СЕКРЕТАРИЦА СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА: Ево шта је Мира рекла о њој!

СЕНЗАЦИОНАЛНО! ИЗ ПОЖАРА У ЗЕМУНУ ИЗВУКЛИ СЕФ СА 18 МИЛИОНА €: Ватрогасцима стигло хитно наређење! Испитује се да ли је експлозија подметнута

(ФОТО) ФОТОГРАФИЈА О КОЈОЈ ЈЕ БРУЈАО СВЕТ Када се Легија придружио Аркановој Гарди догодила се ЈЕДНА велика промена, а чувени тигар је заправо…

КРИСТИЈАН СЕ ОГЛАСИО ИЗ ЗАТВОРА ЗАБЕЛА: Ево шта је рекао о „куму“ Чеди

(ФОТО/ВИДЕО) ПОЛИЦИЈА ЗАУСТАВИЛА ТАМАРУ ЂУРИЋ И ПРЕТРЕСАЛА ЊЕН БМW X6! Више од пола сата чешљали старлетин ауто, па је одвели ПОД РОТАЦИЈОМ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО/ВИДЕО) ОВАЈ ЧОВЕК ЈЕ 40 ГОДИНА СВАКОГ ДАНА САДИО ПО ЈЕДНО ДРВО: Од пустиње је направио нешто невероватно, а његове речи су лекција за цео свет!

ЦАРИНА ЗАПЛЕНИЛА ВЕЛИКУ КОЛИЧИНУ НЕИСПРАВНИХ МЕДИКАМЕНАТА: Откривено 200.000 кутија фалш лекова опасних по живот!

БЕОГРАЂАНИ, ОПРЕЗ! ЗАРАЖЕНИ КОМАРЦИ НА 47 ЛОКАЦИЈА: Вирус западног Нила прети на овим местима!

ОГЛАСИО СЕ ОТАЦ ЦРНОГОРСКОГ ОФИЦИРА КОЈИ ЈЕ У КНИНУ СЛАВИО „ОЛУЈУ“: Причао сам са Иваном, након оног што ми је рекао, остао сам нем!

Извор: rs.sputniknews.com

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
27°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
31°
Sun