Printscreen
Регион

ДОДИК ОДГОВАРА НА БАКИРОВЕ ПРОВОКАЦИЈЕ: Можемо преко ноћи да успоставимо контролу на границама!

Поводом састанка који планира са свим политичким странкама у РС, а у вези најављене апелације СДА о имену РС, председавајући Председништва БиХ Милорад Додик је казао да ће консултације са свим политицким представницима Срба обавити данас и да верује да ће сви доћи јер је то, како каже, ствар која нас све окупља.

ЦЕРАР НАПАО СРБИЈУ ЗБОГ ПУТИНА! Змаго Јелинчич му ЖЕСТОКО ОДГОВОРИО!

„РС је подједнако интерес и власти и опозиције“, казао је Додик.

ЗАТРПАЋЕ НАС: Србија се пробудила под дебелим снегом који неће престати да пада до суботе! Нападаће и до ПОЛА МЕТРА!

„СДА је покренуо иницијативу, али нисам глуп. Хоћете да кажете да их пустим на миру па јадикујем? Немамо поверење у Уставни суд који ће увек донети одлуку против РС. Ако СДА то жели да уради, ја ћу се залагати за ригорозне мере заштите РС. Ми имамо све написане законе да током ноћи успоставимо контролу над границама. Само треба да закажемо Парламент и ми то можемо донети“, рекао је Додик.

ТРАЖЕ ПРОМЕНУ ИМЕНА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ? Федерација спрема свилени гајтан

На питање да ли мисли да би Бошњаци то мирно да гледају, он је одговорио „А шта би урадили?“.

(ВИДЕО) ОВО НИЈЕ ОЧЕКИВАО! РУСКА НОВИНАРКА ЋАСКАЛА СА ВУЧИЋЕМ, ПА МУ УДЕЛИЛА КОМПЛИМЕНТ: Ево шта јој је кроз осмех одговорио председник Србије

Одговарајући на питање да ли је разговарао са бошњачким чланом Председништва БиХ Шафиком Џаферовићем након најаве апелације, Додик је одговорио потврдно.

СТИЖЕ АПОКАЛИПСА: Исак Њутн израчунао кад нас очекује смак света, све је ЗАПИСАНО У БИБЛИЈИ! Није нам још много остало!

„Да, разговарали смо. Рекао сам му ‘Шта радиш, јесте ли свесни да покрећете процесе који вама не иду на руку’. Он тврди да је то нешто правно. Ја стварно мислим да је то непотребно, да то битно условљава односе и још увек верујем да се то неће десити. То је подгрејало само ватру у БиХ“, казао је Додик.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) Жестоки сукоби у Каракасу, одјекују јаке експлозије

(ВИДЕО) Како се калио „Путинмобил“

Дубоки удар: Америка започела још једну „меку интервенцију“ у Јужној Америци

ЦРНОГОРСКОГ ДИВА ОД 2 МЕТРА СУ СЕ СВИ ПЛАШИЛИ КАО САМОГ ЂАВОЛА: Аркан је само једном виђен како плаче, на сахрани овог човека!

ТАЈНА ШИФРА ЗА ЛИКВИДАЦИЈЕ! Само 10 минута после суровог убиства шкараљца Далибора Ђурића снајпером у затвору, стигла је ОВА ПОРУКА! КЛУПКО СЕ ОДМОТАВА

Kurir/ Tanjug/ N1

Оставите коментар