Додик (Фото: Јутјуб)
Регион

ДОДИК О ОСЛОБАЂАЊУ ДУДАКОВИЋА: То је најбољи показатељ колика је фарса правосуђе у БиХ

Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је ослобађање ратног команаднта Петог корпуса Армије БиХ Атифа Дудаковића и још 12 припадника тог корпуса фарса и да не жели да каже да је био у праву, када је јуче изразио сумњу у босанско-херцеговачко правосуђе.

(ФОТО) 20 добро скривених тајни које је Дизни свих ових година крио од нас у нашим омиљеним цртаћима! Ово је да не поверујеш!

„Ово најбоље показује колика је фарса правосуђе на нивоу БиХ у целини. Упркос егзактним и потврђеним доказима, Суд БиХ није смео да пресуди, јер се боји муслиманске јавности и био би изложен страшним притисцима“, истакао је Додик.

ОБЈАСНИО МАМИНИМ СИНОВИМА: ДОКТОР САМ НАУКА, АЛИ ОДЛАЗАК ИЗ СРБИЈЕ ЈЕ ИЗДАЈА!

Председник РС је навео да је Дудаковић после хапшења доведен пред Суд где му је дозвољено да држи политички скуп, а то је значило да ће одмах бити и пуштен на слободу.

(ВИДЕО) БИВШИ ПИЛОТ ЦИА: На Месецу живи 250 милиона становника, а на Земљу шаљу људе по казни!

Додик је рекао да је сасвим други случај када су Срби хапшени у вези с ратним злочинима и довођени у понижавајућим околностима, док се са Дудаковићем поступало сасвим супротно.

УЖИЧАНКА НИЈЕ НИ СЛУТИЛА ДА ЈЕ ЧЛАН ПИНК ПАНТЕРА: Из раскоши и злата бачена је у ПАКАО ГРЧКИХ ТАМНИЦА! Није учинила кривично дело, али је због дружења са КРИМИНАЛЦЕМ уништила живот!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Два месеца касније: Русија и даље без приступа Скрипаљевима

ПРОЈЕКАТ: ЊЕГА СУ СТВОРИЛИ ДА БУДЕ НОВИ МИЛО И ГОРИ ЈЕ ОД СТАРОГ!

Буђење из илузија: Балкански демон уништава бајку о добрим суседима

Без притвора за Дудаковића

КОЛИНДА ДАНАС СЛАВИ 50. РОЂЕНДАН, Шешељ спремио посебан поклон!

ЕУ спрема „троструки удар“ на Америку

Извор: Курир

Оставите коментар