Printscreen YT
Политика Србија

Ђурић: Великоалбанске криминалце више не занима ни Косово! Сада желе да униште целу Србију!

Енвер Хоџај разоткрио је праве намере Приштине саопштивши да је њихов циљ унижење Србије и стварање непријатељске антисрпске коалиције у региону, поручио је директор канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић.

ЦИА ОТКРИЛА КОЛИКО ВРЕДИ КОСОВО! После овога ће свима бити јасно зашто се отимају за српску покрајину!

Према његовим речима, „великоалбанске криминалаце“ више не занимају ни права Албанаца, нити самоуправа на Косову и Метохији, већ је њихова жеља, како је то рекао вицепремијер лажне државе Косово Хоџај, регионални пакт против Србије“, истакао је Ђурић. Он је додао да је Хоџај тиме потврдио све оно на шта је Србија упозоравала међународну заједницу протеклих година – да албанска политичка елита у Приштини за главни циљ има великоалбанску доминацију у региону.

Урадио нешто невероватно! Кардиологу из Ниша додељено велико признање

– За разлику од приштинских сепаратиста, који желе да праве пактове против неког, а такви пактови се не праве да би се са неким живело у миру, Србија све време инсистира на пуној либерализацији трговине, јединственом регионалном тржишту и отварању граница – указао је Ђурић.

 „ЖИВЕЛИ СУ ВЕЋ ДУГО СВАКО ЗА СЕБЕ“ Комшије пара из Суботице откривају шта је била КАП КОЈА ЈЕ ПРЕЛИЛА ЧАШУ и због које је Драган убио Светлану

Он је напоменуо да Србија не жели да буде регионални хегемон, већ оаза стабилности и нормалности, жели заједнички друштвени и економски напредак свих држава и народа у региону, и ниједним својим потезом није показала да има икакве неискрене, или, не дај Боже, агресивне намере према било коме у окружењу.

– Хоџај је један од оних којима је мир главни непријатељ, и који сврху и могућност свог политичког опстанка виде само у дестабилизцији и сукобима, јер ништа друго не могу да понуде својим сународницима – додаје се у саопштењу.

КОД ЛЕКАРА ПО ПОДНЕ, АЛИ СЕ ПЛАЋА! ИЗМЕНЕ ЗАКОНА ДО КРАЈА ГОДИНЕ: Ево шта се мења!

Ђурић истиче да ће Србија и српски народ на Косову и Метохији ратне хушкаче попут Хоџаја победити мирним и демократским отпором, и на тај начин показати, не само да је одговорна према сопственој будућности, већ да је одговорнија и према судбини Албанаца од оних који одлучују у њихово име.

ПЉАЧКА НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Отео 850.000 динара

– Надамо се да ће спонзори самопроглашене косовске независности коначно схватити каквог су монструма створили, и да ће предузети одлучне кораке како би екстремисти из Приштине били враћени са ратне стазе за преговарачки сто – додао је Ђурић.

Косовски вицепремијер Хоџај изјавио је загребачком „Вечерњем листу“ да је „у Хрватској, Македонији и Црној Гори разговарао о оснивању пакта против Србије“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Зоран открио шокантне детаље о злочину: Видео сам убицу, штите га моћници!

(ЕКСКЛУЗИВНИ ВИДЕО) НЕЗАПАМЋЕН ЗЛОЧИН ОПИСАН РЕЧИМА МАЈКЕ! УБИО ЈЕ БЕБУ ПЕСНИЦАМА НА МОЈЕ ОЧИ!Америчка администрација контактирала Кремљ ради новог састанка Путина и Трампа„КИДНАПОВАН ЈЕ И СТАВЉЕН У ЗАТВОР, ШТРАЈКУЈЕ ГЛАЂУ“ Огласила се супруга Небојше Медојевића и открила у каквом се стању он налази!

ДЕТАЉНА ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ДЕЦЕМБАР Какво ли нас време тек чека када се сада овако СМРЗАВАМО?

ЛУДАЧКА ИСТИНИТА ПРИЧА БРАЧНОГ ПАРА И ЈЕДНОГ ШВАЛЕРА ИЗ РАКОВИЦЕ! Варала мужа, па са њим ПРОГАЊАЛА ЉУБАВНИКА!

Tanjug

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
19°
Sun
19°
Mon
12°
Tue
10°
Wed