sns.org.rs
Политика Србија

Ђурић: Србија ће тражити ревизију приватизација на КиМ

Директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић изјавио је да ће Србија тражити и инсистирати да буде извршена ревизија приватизација на Косову и Метохији која је, како каже, по свом карактеру нелегална, пљачкашка и криминална, али и противна домаћим и међународним прописима и резолуцијама.

(ВИДЕО) ОВДЕ ГРАВИТАЦИЈА НЕ РАДИ: На овим местима водопади падају навише, кола се крећу узбрдо иако није упаљен мотор…

Ђурић је после округлог стола у оквиру унутрашњег дијалога на коме су учествовали представници економских факултета, института и струковних удружења, рекао да је Канцеларија за КиМ направила свеобухватну базу података имовине.

„Имамо папир за сваки динар, за сваки шраф који смо као држава улагали у протеклим деценијама на КиМ“, рекао је Ђурић новинарима.

СВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА ИСПРЕД НОЋНОГ КЛУБА „НАНА“! Навијач Рада упуцан са два метка, КАМЕРЕ СВЕ СНИМИЛЕ!

Подсетио је да је преко 900 фабрика на КиМ чији је власник држава Србија, „отето“ у процесу пљачкашке приватизације без да су Срби на Космету или држава Србија добили иједан динар.

Ђурић је навео да смо као народ на тежи начин на примеру КиМ научили и извукли поуке због чега је важно да постоји план за сваку општину, село или град, наводећи да се данас поклања пуна пажња свим срединама.

(ФОТО) НИШТА НИЈЕ СЛУТИЛО НА КОБНУ ПУЦЊАВУ У НБГ: Ово је брачни пар чија се свађа јутрос завршила трагедијом!

Марко Ђурић се сложио са констатацијом да нема коначних решења када је КиМ у питању већ да постоји само стална борба за остваривање наших интереса и да као народ останемо и опстанемо и на КиМ и на сваком другом месту.

ЈЕЗИВО ПРЕДВИЂАЊЕ СТИВЕНА ХОКИНГА: Мистериозни објекат у облику цигарете који улази у Сунчев систем никада није виђен, ако су ванземаљци, црно нам се пише!

Он је с тим у вези закључио да економска политика Србије и председника Александра Вучића значи да Србија коначно има план за сваку општину.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Стефановић: Криминал умешан у нереде на дербију

БРУКА – МЛАДИЋУ УКРАЛИ НАЛАЗЕ ИЗ ЋЕЛИЈЕ! Хашки трибунал наставља да саботира српског генерала!

СТРАХ ОД ЗАВЕТНИКА – поново угашена званична Фејсбук страница!

БЕОГРАД И БАЊАЛУКА УЈЕДИЊЕНИ: Република Српска се придружује тужби против чланица НАТО-а

Извор: Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon