Марко Ђурић (Фото: Синхуа)
Политика Србија

Ђурић: 381 наставља да важи за Србе на КиМ

Директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић каже да позивни број 381 настaвља да важи за Србе на КиМ, насупрот тврдњама Приштине.

СВЕТСКИ СТРУЧЊАЦИ ДАЈУ ЦРНЕ ПРОГНОЗЕ: Спрема се глобални економски колапс. На улицама ће бити хаос, људи ће се отимати за воду и храну

„Наравно да су слагали то за позивни број, као што су то чинили и безброј пута досад“, поручио је Ђурић.

(ВИДЕО) ЈОВАНА ЈОКСИМОВИЋ СЕ РАСПЛАКАЛА УЖИВО У ЈУТАРЊЕМ: Није могла да заустави сузе, па напустила емисију, а ви ћете се ЦЕПАТИ од смеха кад чујете зашто

Директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић каже да позивни број 381 наставља да важи за Србе на КиМ и после 24. марта.

БИВШИ МУЖ ГАСИО ЦИГАРЕТЕ ПО ЊОЈ: Ивана га је ТУЖИЛА, а ПРЕСУДА која је сад донесена ће ШОКИРАТИ многе

Он каже да ће Србија тог дана обележавати годишњицу агресије на нашу земљу и сећати се стравичних жртава које су том приликом нанете нашем народу.

„То што поједини приштински медији покушавају да злоупотребе ту годишњицу неким искрицама и варницама, не чуди. Наравно да су слагали то за позивни број, као што су то чинили и безброј пута досад. Намерно су одабрали да ту лаж увежу са годишњицом агресије да би што више изнервирали Србе и да би нас извели из такта. Наравно, то им неће поћи за руком. Ми знамо шта су договори и споразуми. Број 381 наставља да важи за Србе на КиМ. У том погледу никаквих промена неће бити“, каже Ђурић.

Ако сте сачували овај телефон, можете да зарадите много новца

Он је најавио да ће се у Србији 24. марта на достојанствен начин обележити годишњица агресије и да ће на централној церемонији у суботу учествовати целокупно државно руководство Србије.

ЗИМА СЕ НЕ ШАЛИ! Снег у целој Србији, а тек је почео! ПОГЛЕДАЈТЕ ПРОГНОЗУ ЗА НАРЕДНЕ ДАНЕ

„То никада нећемо заборавити, и обележићемо на врло достојан начин ту годишњицу агресије говорећи истину о догађајима који су се десили. То је за нас била агресија, сећаћемо се тога и обележавати на достојанствен начин“, изјавио је Марко Ђурић.

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
9°
16°
Tue
14°
Wed
14°
Thu
16°
Fri