Wikipedia
Друштво Србија

Ђукановић: Браћа по криминалу Мило и Тачи такмиче се ко више мрзи Србе

Високи функционер Српске напредне странке и посланик у Скупштини Србије Владимир Ђукановић оптужио је црногорског предсједника Мила Ђукановића да, заједно са Приштином, ради све како се не би постигао договор о Косову и Метохији, јер док се Србија бави собом он може и даље да дискриминише Србе у Црној Гори.

(ФОТО) ЕВО ШТА ЈЕ СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ РЕКАО ГЕЈЕВИМА КАДА СУ УПАЛИ КОД ЊЕГА И ТРАЖИЛИ ВЕЋА ПРАВА!

Поента је да Србија не добије ништа, односно да нема права било шта да оствари, а додатно је добро да се стално бави некаквим сукобима, јер тада ови у Подгорици могу на миру да дискриминишу Србе због успореног јачања Србије и зато што не може много више да се посвети заштити нашег народа у Црној Гори. Не бих никако искључио да Ђукановић заједнички са Тачијем и Харадинајем све чини како би било какав споразум Србије са албанским представницима пропао, казао је Ђукановић.

Према његовим ријечима, режим Мила Ђукановића данас је постао најгори могући антисрпски режим.

Режим у Подгорици има систем мафијашке рачунице по коме Срба има око 30 одсто и њих могу стално да дискриминишем, јер не могу да ме угрозе и нека их вјечито у опозицији, навео је Ђукановић.

ХОРОР У СВИЛАЈНЦУ: Брачни пар убио госта на спавању! Потом су леш ставили у пртљажник и бацили у двориште викендице!

Односи Црне Горе и Србије су хронично лоши. Ко, по Вама, сноси одговорност за такво стање и да ли Београд довољно ради на заштити права својих сународника у Црној Гори?

-Нема никакве дилеме да режим у Подгорици обилато користи прилично комплексну ситуацију у којој се Србија налази, а то је рјешавање проблема на Косову и Метохији, затим константни притисци на Републику Српску, сталне отровне изјаве из Хрватске, плус огроман међународни притисак. У таквим околностима, свјесни да Србији није потребан неки нови фронт, господа у Подгорици користе ту чињеницу за класичну дискриминацију српског народа у Црној Гори и за спровођење најгоре насилне асимилације српског становништва које је иначе стварало Црну Гору. Трагично је што је режим Мила Ђукановића данас постао најгори могући антисрпски режим који иначе на власти очито опстаје на антисрпској реторици. Тај режим данас највише ради на томе да Србија никада не направи било какав споразум са Албанцима, те је нама јасно заједничко дјеловање шиптарских сепаратиста и појединих западних земаља, као и земаља у региону у којој се Црна Гора посебно истиче, против интереса Србије. Београд ће свакако то добро забиљежити и нема никакве дилеме да ћемо далеко више радити на заштити права нашег народа у Црној Гори, јер то и јесте наша уставна обавеза.

Црна Гора је једина земља у Европи која се може „подичити“ тиме да није дошло до промјене власти од увођења вишестраначког система. Како тумачите тај феномен и да ли он дугорочно представља омчу о врату саме Црне Горе?

ОТКРИВЕНА ТАЈНА 90-ИХ: Прича која се крије иза упасане тренерке ће вас изненадити!

Народ је, ипак, тај који даје финалну ријеч. Нијесам склон да стално говорим о томе како је неко покрао изборе и вршио манипулације. Слажем се да то постоји и то је видљиво. Ипак, то не оправдава константно кукање, већ је рад на терену битнији. Моја критика према опозицији у Црној Гори, коју иначе режим ДПС данас обилато спинује и злоупотребљава, уперена је, прије свега, ка томе да опозиција мора нешто у себи да промијени. Од реторике,  преко програма, приступа људима. Рецимо, мучно је више гледати да су српске партије стално у опозицији. Срби су тиме добили ореол губитника у Црној Гори. Мислим да се мора промијенити приступ и да се каже – ми хоћемо у власт како би побољшали права нашег народа. Режим у Подгорици има систем мафијашке рачунице по коме Срба има око 30 одсто и њих могу стално да дискриминишем, јер не могу да ме угрозе и нека их вјечито у опозицији. То се мора промијенити, прије свега због интереса српског народа, али и интереса саме Црне Горе, јер односи Србије и Црне Горе морају да буду на далеко бољем нивоу од данашњих.

Гдје, по Вашем мишљењу, леже узроци константне дискриминације Срба у Црној Гори и како се може зауставити прогон свега српског у Црној Гори?

-У претходно изнијетој рачуници коју власт у Црној Гори има. Врло свјесно иду ка томе да Србе претворе у екстремисте који ће се увијек нешто бунити, али из опозиционог статуса. Када се стално буниш, а не успијеш да добијеш значајнију подршку, онда твоја критика постаје јалова и временом испадаш смијешан. Прогон нашег народа се мора зауставити и Србија је спремна да помогне да се то учини. Срби морају да буду заступљенији у јавном сектору, мора им се омогућити очување историје, јер историја Срба у Црној Гори је заправо и историја Црне Горе, мора се очувати Српска православна црква, право да користе своја традиционална знамења, да имају слободу да се изјасне да су Срби, а да то не буде кажњено тиме што ће изгубити посао или могућност да развију свој приватни бизнис… Попис 2021. године у Црној Гори је и за Србију веома битан, јер Црна Гора је бастион српске културне баштине и стваралаштва и дужни смо да очувамо српски идентитет. Зато молим Србе да се храбро изјасне на том попису да су Срби и нека знају да Србија као матица стоји иза њих.

СЕЛО ЗЛОТ КОД БОРА ЗАВИЈЕНО У ЦРНО! За малог Младена мајка и отац спремили нов кревет, да га у њему САХРАНЕ!

Како коментаришете наводе званичне Подгорице да Србија отвара фронт према Црној Гори, како би скренула пажњу домаће јавности са рјешавања питања статуса Косова и Метохије?

-То је устаљена реторика режима Мила Ђукановића. Они када не могу да оправдају у јавности катастрофалне економске показатеље, а они су по Црну Гору заиста и више него лоши, онда пронађу соломонско рјешење тако што ће наћи непријатеља у Србији. Њима је потребно да прикажу Србију као некаквог завојевача и освајача Црне Горе, јер они по задатку морају до краја да спроведу конвертитски инжињеринг и да људе убиједе да су им преци заправо били окупатори.

То што Црна Гора има застрашујући јавни дуг, што готово и да нема привреду, што је куповна моћ људи све гора, није битно. Битно је имати измишљеног спољњег непријатеља, а то је Србија.

ХТЕЛА ЈЕ ДА СЕ ОБЕСИ КАКО БИ САВ БОЛ ПРЕСТАО: Наша певачица се развела, имала 2 побачаја, проживела АГОНИЈУ, а ево како данас БЛИСТА ОД СРЕЋЕ!

Идеја разграничења између Срба и Албанаца оштро цијепа свеукупну српску јавност. Ви сматрате да је та идеја једини спас за Србију. Зашто? Да ли је то доминантан став унутар СНС-а чије значајно бирачко тијело чини некадашњи радикали којима није блиска идеја подјеле.

-Та идеја је чини ми се, на моју жалост, бар за сада пропала, јер највећи отпор је доживела код западних политичара, али и код политичара у региону. Зар би требало да вас подсјећам да је режим у Подгорици био један од лучоноша противника те идеје. Поента је да Србија не добије ништа, односно да нема права било шта да оствари, а додатно је добро да се стално бави некаквим сукобима, јер тада ови у Подгорици могу на миру да дискриминишу Србе због успореног јачања Србије и зато што не може много више да се посвети заштити нашег народа у Црној Гори. Не бих никако искључио да Ђукановић заједнички са Тачијем и Харадинајем све чини како би било какав споразум Србије са албанским представницима пропао.

Србија је окружена НАТО државама, а Запад истовремено, као улазницу за бржи напредак ка ЕУ, од Београда тражи да направи што је могуће већи отклон од „мрске“ Русије. Већина грађана, тако макар показују истраживања јавног мњења, не препознаје исправност те „визионарске“ стратегије развоја Србије?

ДУШО МАЛА, ИЗДРЖИ Поново се огласио Душанов отац из Барселоне, расплакаће вас његове речи

-Србија нема намјеру да ни за јоту наруши односе са Русијом. Напротив, развијаће их све више и биће све израженији, као што ће то бити и са Кином. Нијесам неко ко је заговорник уласка Србије у Европску унију, посебно не данас када се и не зна каква ће бити судбина те творевине. Србија жели одличне односе са свима и то је неспорно. Међутим, немамо намјеру да трпимо било чија условљавања до бесвијести, јер за све постоји граница. Наш је интерес што бољи односи са Русијом и Кином и то се неће промијенити.

Срби, иако чине најбројнији народ на Балкану, у 21.вијек су закорачили подијељени, отетих територија, рањени, осиромашени…Шта треба урадити да се врати вјера у српске побједе и да ли Срби имају права на своје националне интересе?

-Наравно да имају и све више ћемо их испољавати. Што нам земља буде економски јача и стабилнија, тако ће се отварати веће шансе да наше интересе остварујемо, па и да се одупремо многим притисцима. Чуди ме да режим у Подгорици то не увиђа, но како год, Ђукановић и друштво морају да буду свјесни да Србија има право да заштити свој народ гдје год да је он угрожен. Ми немамо право да се одричемо наше историје и онога што смо кроз историју стварали.

ХОРОР НА ЧУКАРИЦИ! Мајка и ћерка заједно у смрт – ПОПИЛЕ ЕСЕНЦИЈУ ПА УМРЛЕ

Црна Гора је најбољи примјер фантастичног стваралаштва српског народа и наша је дужност да заштитимо Његоша у школама, ћирилицу, Цркву, српски језик… Поручујемо им да се не играју са тим, да прекину са дискриминацијом Срба и да се дозову памети. Немојте само да ово што сам све изнио користе као мијешање Србије у некакве унутрашње односе у Црној Гори. Понављам, Србија има право да истакне када је примјетна дискриминација нашег народа свуда гдје он живи и то ће чинити увијек.

Спиновање по Миловим нотама

Апелујем на режим Мила Ђукановића да прекине са спиновањем моје „изјаве“ коју ја суштински нијесам ни дао, већ сам кроз питања у својој емисији Марку Милачићу износио став о политичкој ситуацији у Црној Гори.

Чињеница је да сам у једној реченици изразио критику према ономе што данас ради Демократски фронт и то нико не спори. Но, истине ради, много сам више критиковао господина Бечића да је истински пројекат режима Мила Ђукановића. Не бих да упадам у препуцавања са тамошњим режимом, јер ми је јасно да су навикли увијек да измишљају и изврћу изјаве како би имали политичку корист од тога.

Моја критика опозицији да се уозбиљи свакако је бенигна у односу на оно што криминални режим Мила Ђукановића чини према српском народу и што Србију доживљава као непријатеља, те у складу са тим пружа логистику свима који раде против Срба. Посебно властима тзв. Косова, са којима им испољавање мржње према Србима дође као такмичење ко ће више да мрзи. Но то је ваљда сарадња по мафијашкој линији, јер ниво организованог криминала у тој лажној држави, једнак је чини ми се организованом криминалу у Црној Гори.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ИНЦИДЕНТ У БУЈАНОВЦУ, у последњи трен спречена туча албанских одборника!

КРКЉАНАЦ НА ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА ЗА КАМИОНЕ! На Батровцима чекају 7, а на Шиду 5 сати!

Си-Ен-Ен објавио доказе: Крв јеменске деце на америчким рукама

Текст о Гујону у „Фигару“, који разоткрива мрачну природу власти у Приштини

ДАЧИЋ: Добро је што Тачи зна да без Србије нема решења

ОТВОРЕНИ СУКОБ – МИНИСТАР ОДГОВОРИО ЖЕЉКУ МИТРОВИЋУ!

ВУЧИЋ: Кинези и Срби заједно ће да раде на БЕСПИЛОТНИМ ЛЕТЕЛИЦАМА!

Извор: ИН4С

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
24°
Tue
24°
Wed
26°
Thu
28°
Fri