mc.rs
Политика Србија

Ђилас иде сам на изборе, одувао опозицију!

Некадашњи први човек ДС-а и бивши градоначелник, како „Ало!” сазнаје, након дуго премишљања и вагања одлучио је да се упусти у битку за Београд! Он ће, према речима њиховог извора, на изборе за првог човека престонице који ће бити одржани почетком идуће године највероватније изаћи сам.

– Покушао је да разговара са опозицијом, али утврдио да су врло неозбиљни. Схватио је да му је сигурније да изађе сам, он своје амбиције никада није скривао и иако му резултати истраживања јавног мњега нису показали да су га се Београђани ужелели, односно да ужива велику популарност, ипак је одлучио да изађе. Среман је да у кампању уложи велики новац, који реално има – каже наш извор.

Политички аналитичар Бранко Радун није изненађен оваквом Ђиласовом одлуком, али наводи да ће без страначке инфраструктуре тешко остварити добар резултат.

– Он очигледно има жељу да се врати у политику јер је некако прерано пензионисан, знате, кад неко млад оде у пензију, он не зна шта ће са собом. Ђилас сада процењуе са ким би могао у коалицију и како да се избори сам ако крене тако јер нема страначку инфраструктуру. Можда је за њега најприхватљивији Шапић, који неће ни са ким у коалицију. Питање је да ли би Ђилас могао да пређе цензус сам – коментарише Радун. Драган Ђилас није одговарао на наше поруке како би потврдио или демантовао наша сазнања.

 

Извор: nedeljnikafera.net

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Састали се Вучић и Додик – ево шта је договорено

Вулин: Повећање плата за војску, нова опрема, модернизација

Пјонгјанг: „Узалуд труд, нико не може да лоцира наше ракетне лансере“

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat
24°
Sun