Printscreen
Друштво Србија

ДИСКРИМИНАЦИЈА МУШКАРАЦА: Очеви траже права

Траже да се укине полна дискриминација центара у поступцима давања стручног мишљења судовима приликом поверавања детета

ЗАХВАЉУЈУЋИ ЊЕМУ СРПСКО ПОДЗЕМЉЕ ЈЕ ПОКОРИЛО НЕМАЧКУ: Тврдио је да је живео пет живота, да је био темплар и масон… ОТКРИВАМО ЗБОГ ЧЕГА ЈЕ УБИЈЕН ТАПИ!

ГРУПА родитеља, углавном очева, али и баке, деке као и понека мајка, окупила се у уторак испред Министарства за рад, запошљавање, социјална и борачка питања протестујући због, како наводе, дискриминаторског односа центара за социјални рад када је у питању виђање очева са децом после развода.

(АУДИО) Шиптарке се шепуре у срцу Шумадије, Ђурковић отишао тетки да однесе лек

 Тражили су сусрет са министром Зораном Ђорђевићем и предали му списак захтева. Између осталог, траже да се укине полна дискриминација центара у поступцима давања стручног мишљења судовима приликом поверавања детета, забрану отуђивања деце од родитеља са којима живе, суспендовање свих радника социјалне заштите које плаћају стране компаније у поступцима међународног усвојења.

(ВИДЕО) ЗОВУ ИХ ПУТИНОВИ ДУХОВИ: О овој најмоћнијој служби у Русији мало се зна, а ево и зашто!

– Деца се узимају из биолошких породица и дају на усвајање, и неко на томе дебело зарађује – оптужио је Душан Трифуновић, председник организације „Мушка сигурност – сигурност за све“.

Жељко Грујичић из Сурчина видео је последњи пут своју децу 2011. Жена му, како је рекао, не да да их виђа упркос судској пресуди, али зато је у обавези да плаћа алиментацију.

(ВИДЕО) РАЗВЛАЧИ СЕ ПО РИЈАЛИТИЈИМА И НИКО НЕ ЗНА КАКВУ ТЕШКУ ЖИВОТНУ ПРИЧУ КРИЈЕ: Цана Фонтана из Срећних људи доживела је тешку трагедију

100.000 УСКРАЋЕНИХ

– ЈА сам један од 100.000 очева у Србији који не могу да виђају сопствену децу. Већ девет година чекам да се испуни судска одлука – рекао је Дејан Костић из Велике Плане.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО/ВИДЕО) ПУЦЊАВА У ШКОЛИ: Ученик тешко ранио друга два ученика, убио га полицајац

Нове тензије: Како су Руси и Кинези спречили Запад да пакао претворе у — „људска права“НОВАК ИГРА ДУБЛ! Ђоковић и Троицки партнери на мастерсу у Мајамију!

Сад и званично: Нико из ЕУ не сме у загрљај са Русијом и Кином

ЕВО КО ЈЕ БИО ВРАЊАНАЦ УБИЈЕН У АМСТЕРДАМУ: Гокче био познат по изнудама, насиљу, покушају убиства

УХАПШЕНИ У ​АКЦИЈИ „БАЛКАНСКИ РАТНИК“: Робија за чланове словеначког кокаинског клана, ПОВЕЗАНОГ СА ДАРКОМ ШАРИЋЕМ

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
22°
Wed
21°
Thu
20°
Fri
23°
Sat