Танјуг
Политика Србија

ДИРЕКТОР ПОЛИЦИЈЕ РЕБИЋ: Цветковић је био комичан – ИЗНЕО ЈЕ НИЗ ЛАЖИ И НЕЛОГИЧНОСТИ!

Новинар Стефан Цветковић изнео је низ нелогичности и лажи, што документују све анализе и провере МУП и надлежног тужилаштва у Вршцу, пре свега кроз добијене ДНК анализе, преглед сигурносних камера, али и чињеницу да је "пао" на полиграфском испитивању, рекао је директор полиције Владимир Реби.

(ВИДЕО) ЕКСПЛОДИРАО ЏИП КОД ФРАНША: Убијен Синиша Милић! БОМБА ЕКСПЛОДИРАЛА ТОКОМ ВОЖЊЕ

– Ако напоменемо кључни доказ да на сату који је нађен на лицу места наводног кривичног дела не постоји ничији ДНК осим Цветковићевог, а он је напоменуо да му је сат скинут од стране лица које није користило рукавице, јасно је да је прича измишљена и потпуно нетачна – рекао је Ребић за Тањуг, након данашње конференције новинара Цветковића.

Швајцарци изнервирали Савићевића: Дејо генијално одговорио како ће Србија да заустави Шаћирија

Поврду да је прича нелогична, указује директор полиције, пружа и резултат полиграфског испитивања, где је Цветковић „пао“ на питањима „да ли је причу измислио и да ли је имао помоћ других лица“.

Ребић је рекао и да нису потврђени ни његови наводи да се у одређеном временском периоду кретао појединим улицама Беле Цркве, јер прегледом камера није утврђено да се кретао тим улицама, а нема ни наводног возила за које је тврдио да га је пратило.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ) Језиви призори после профи ликвидације: Милић вриштао до последњег даха, заробљен у џипу! СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ

Уз то, наглашава директор полиције, спорно је да ниједан грађанин из Беле Цркве није потврдио оно што је Цветковић изнео полицији, имајући у виду да се наводни догађај десио у ширем центру града, који је веома прометан.

У низу нелогичности за Ребића је и чињеница коју је Цветковић споменуо на данашњој конференцији, а то је да капу, која би могла да буде кључни доказ, сачувао на сигурном месту и није желео да је преда полицији.

КАКАВ ШАМАР ШАЋИРИЈУ! АКО СИ ВЕЋ ТОЛИКИ ПАТРИОТА… Лука Миливојевић са пар реченица брутално одговорио Албанцима из швајцарског тима

– Логично је када желите да се кривично дело над вама расветли, да кључне доказе предате полицији. Он је капу све дане држао на скривеном месту и практично онемогућио да се узму потребни ДНК трагови – указао је директор полиције.

На крају, Ребић је рекао је да је 90 одсто излагања Стефана Цветковића нелогично, а да је начин на који је догађај представио новинарима и јавности комичан.

Додао је и да је новинару дато обезбеђење, које ће остати уз њега све док се не отклоне све сумње да постоје одређене претње.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СВЕ ДОГОВОРЕНО: Русија наоружава Турску моћним оружјем, САД ће да полуди!

Столтенберг признао: Нема више јединства унутар НАТО-а

Вучић: Да неће Хоти да му и Орбан да Кечкемет…?

Хитно упозорење Додика Сарајеву

ЧЕТВОРО МЛАДИХ ИЗГУБИЛО ЖИВОТ! Возио пијан и дупло брже од дозвољеног! ДЕЛОВИ АУТА ЛЕТЕЛИ СВУДА ПО ПУТУ, А ЕВО КАКО СЕ БАХАТИ ВОЗАЧ БРАНИО КОД ТУЖИОЦА!

Извор: Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
23°
Mon