Youtube
Регион

Дикићу два пута позлило

Погоршано стање једном од оптужених за покушај тероризам у Црној Гори. Губио свест, падао, повредио главу, превезен у Ургентни центар.

ДРАМА У ДОМУ ЗДРАВЉА У ГРОЦКОЈ: Жена пребила медицинску сестру, а онда јој запретила! РАЗЛОГ ЈЕ СВЕ ШОКИРАО!

БИВШИ командант српске Жандармерије Братислав Дикић који је оптужен са још 14 особа за учешће у планирању терористичких напада на дан парламентарних избора у Црној Гори 16. октобра 2016. лошег је здравственог стања. Њему је, како незванично сазнајемо у уторак изненада позлило, када је у спушком затвору изгубио свест, пао и повредио главу. Лекарска помоћ у затворској болници брзо је стигла, да би потом био превезен у подгорички Ургентни центар где је примио инфузију, па је враћен у затворску ћелију.

 Његове здравствене муке су настављене па се опет пожалио затворским полицајцима да му није добро. После тога је опет изгубио свест, пао и повредио главу. Спушки лекари су му други пут тог дана пружили помоћ.

КАМЕНОВАНА ПОРОДИЧНА КУЋА ОЛИВЕРОВЕ ПРВЕ ЖЕНЕ МАРИНЕ: Шок у Митровици, Оливер је убијен у истој улици, на 20 метара одатле?!

Адвокат Душан Јововић потврдио је да је Дикићу указана лекарска помоћ и да је недавно његов клијент био подвргнут „изузетно сложеној медицинској интервенцији“.

– Здравствено стање се константно погоршава јер Дикић користи алтернативне методе лечења и медикаменте иностраног порекла, којих нема на списку Министарства здравља, па му не може бити пружена адекватна медицинска здравствена заштита и нега у спушком затвору – казао је адвокат Јововић. – Вишем суду поднео сам захтев за укидање притвора јер је Дикић тешко болестан.

ПОСЛЕДЊА ФОТОГРАФИЈА ПРЕД СМРТ: Милица (17) и Милан (17) направили селфи у кафићу, а 15 минута после слетели у Дунав!

У наставку суђења, Веће Вишег суда у Подгорици одбило је предлог одбране да се изврши психијатријско вештачење сведока сарадника Саше Синђелића, као и да се прибаве записници изјава Синђелића пре него што је добио статус сведока сарадника. Такође је одбијен предлог да се достави захтев за изручење Синђелића Хрватској, јер, како је навела судија Сузана Мугоша, то нема везе са овим случајем.

БИА ДА ОДГОВОРИ

МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАЛА У ОДБРАНУ СРБИЈЕ: Заветница одговорила на америчку иницијативу да се Наташа Кандић номинује за Нобелову награду за мир

Судско веће је усвојило предлог да се од БИА прибаве подаци да ли је Синђелић у периоду у којем су према њему предузете мере тајног снимања био у контакту и са неким другим лицима, мимо оних који су наведени у извештају од 28.октобра 2016. Суд је усвојио предлог одбране да од надлежног органа Србије тражи податак где се налази новац који је констатован и пописан.


РЕКЛАМА
ЗАВЕТНИЦИ:Снага Заветника су млади људи

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Америчка кухиња сервирала Франкенштајн решење за Македонију — прети нестанак државе

СНАЖАН УДАР У АНКАРИ: Експолдирао је гас у једној од владиних зграда у близини парламента, од удара попадала стакла

ЂОКОВИЋ НА ПРЕГЛЕДИМА: Рука опет завијена

ПОСЛЕДЊА ФОТОГРАФИЈА ПРЕД СМРТ: Милица (17) и Милан (17) направили селфи у кафићу, а 15 минута после слетели у Дунав!

Русија Пентагону: Суздржите се од летова у близини руских граница!

Извор: Новости

Оставите коментар