Регион

ДФ се враћа у Скупштину ЦГ

Демократски фронт дао је рок остатку опозиције да до петка у подне одговоре на њихову иницијативу о почетку преговора о заједничком деловању, а у случају да то изостане њихови посланици ће се вратити у Скупштину Црне Горе у пуном капацитету.

– На основу првих информација које добијамо од опозиционих странака, то је више него извесно. Наш циљ није пуки повратак у парламент. Наш циљ је јединство опозиције и јединство политичке акције коју би могли успоставити тако што би пошли од белог папира. Ми никога не условљавамо, не уцењујемо, већ само тражимо да опозиција заједнички делује – казао је Андрија Мандић, лидер Нове српске демократије, након састанка чланова Председништва ДФ са шефом Делегације Европске уније у Црној Гори Аивом Оравом.

Монструм убио сина секиром и сакрио га у кући у којој живи: Тело трунуло два месеца у ходнику

Позив ДФ да се врате у парламент засад је једино прихватила Уједињена Црна Гора, док су УРА и СНП одбили. До петка ће се чекати одговор Демократске Црне Горе, Демоса, СДП и независног посланика Александра Дамјановића.

ДВОСТРУКИ ЖИВОТ ПОЛИЦАЈЦА УБИЦЕ! Свињски који је УБИО ЉУБАВНИЦУ НАСРЕД УЛИЦЕ, малтретирао и закониту жену!

– Договор опозиције је, по нашем мишљењу, неопходан и кључни је модел борбе против режима – казао је Горан Даниловић, лидер Уједињене Црне Горе. – Таквом састанку требало би да присуствују председници странака, који имају легитимитет да представљају своје партије у пуном капацитету.

У ДПС поздрављају одлуку дела опозиције да се врате у парламент. Још раније је Милутин Симовић, шеф посланичког клуба ДПС, приликом селективног учешћа у раду парламента ДФ, рекао да је то нова прилика за наставак дијалога. Међутим, за Грађански покрет УРА позив ДФ представља ултиматум грађанској опозицији.

ТАТА, ЗАРИО САМ ЈОЈ НОЖ У ВРАТ: Испливали језиви детаљи злочина – Био је психички нестабилан, дрогирао се, па измасакрирао трудну девојку

– Условљавање је неприхватљиво – казао је потпредседник УРА Неђељко Рудовић.

НЕРВОЗА

(ВИДЕО) ХОРОР КОЈИ СЕ ЗАИСТА ДОГОДИО: Дан када је „обична“ МАГЛА УБИЛА 12.000 ЉУДИ

– Ја разумем нервозу у једном делу опозиције због ове наше иницијативе, јер је на тај начин разбијена стратегија и план да они заједно са Душком Марковићем седну за преговарачки сто и направе тобоже некакву демократску и широку владу – оцењује Милан Кнежевић, лидер Демократске народне партије.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Трамп: Решићемо ситуацију са Пјонгјангом „на одговарајући начин“

Генералштаб Војске Русије: Сирија потпуно ослобођена од ДАЕШ-а

Амерички ударац Арапима и Ирану: После овога ништа у свету неће бити исто

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
30°
27°
Wed
30°
Thu
31°
Fri
26°
Sat