Регион

ДФ ПОЗВАО КАТНИЋА: Објавите доказе!

Председништво ДФ позвало је Миливоја Катнића, специјалног државног тужиоца, да објави фотографије на којима се виде лидери ДФ Андрија Мандић и Милан Кнежевић са Едуардом Широковом (Шишмаковом), као и да објави њихове прислушне разговоре.

(ВИДЕО/ФОТО са места несреће) ИСПОВЕСТ ОЦА СТРАДАЛЕ ШАМПИОНКЕ СРБИЈЕ: Мислио сам да имам ПРВЕНСТВО ПРОЛАЗА, а онда је НАЛЕТЕО КАМИОН, глава моје девојчице је била смрскана!

Реагујући на саопштење Сергеја Лаврова, шефа руске дипломатије, да процес који се води против лидера ДФ има карактер „политичке наруџбине“, СДТ је саопштио да је оптужница заснована на материјалним и персоналним доказима и позвао руске органе да одговоре због чега нису поступили по замолници у вези са осумњиченим Владимиром Поповом и Едуардом Шишмаковом, као и црногорским држављанином Ананијем Никићем.

ОВО СТВАРНО НЕМА НИГДЕ, ОСИМ У СРБИЈИ: Ко год је прошао овом улицом остао је у ШОКУ! (ФОТО)

– Председништво ДФ последњи наступ Миливоја Катнића формулисан кроз саопштење у којем се прети министру спољних послова Руске Федерације Сергеју Лаврову доживљава као агонију специјалног државног тужиоца ухваћеног у мрежи сопствених лажи – поручују из ДФ.

(ВИДЕО) ТАЈНА РУСКЕ ЦРКВЕ НА ТАШМАЈДАНУ: Шта је ЗАИСТА положено у темеље храма приказаног у „СЕНКАМА НАД БАЛКАНОМ“?

– Јавно га питамо ко је организатор државног удара, Широков или Шишмаков, јер је након одговора министра Лаврова јасно да један човек истовремено не може имати два идентитета, осим у оптужници Миливоја Катнића. А пошто се специјални тужилац куне у некакве материјалне и персоналне доказе, позивамо га да их све покаже пред јавношћу -кажу у ДФ.

Извор: Новости

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

,,Раша Тудеј“ се у Америци регистровала као ,,страни агент“, на захтев министарства правде

Поставља се калдрма у Скадарлији

КРАЈ РЕГИОНАЛНЕ КОМЕДИЈЕ: Македонија више неће правити ,,античке“ зграде и споменике

Оставите коментар