Shutterstock
Србија Хроника

ДЕВОЈЧИЦА У ШКОЛИ ПОКУШАЛА САМОУБИСТВО! Ученица (13) пробала ДА СЕ ОТРУЈЕ ЛЕКОВИМА! У школској торби јој НАШЛИ И НОЖ!

Девојчица у школи попила две табле лекова, које је вероватно понела од куће, па је пала у ВЦ-у. Хитно је превезена на испирање желуца, лекари је спасли у последњи час. Не зна се зашто је покушала да се убије.

Ученица (13) седмог разреда ОШ „Стари град“ у Ужицу покушала је у среду да се убије у школи, попивши две табле лекова, које је вероватно понела од куће! Девојчица је у тешком и полусвесном стању превезена у ужичку болницу, а лекари су јој испрали желудац и спасли јој живот у последњи час!

ВРЕМЕ РАДИ ЗА СРБИЈУ: Приштински сепаратисти суочени са све очигледнијим пропадањем пројекта лажне косовске државе!

У школи „Стари град“ незванично смо сазнали да се инцидент догодио у поподневној смени.

– После великог одмора, девојчица је питала наставницу да изађе са часа и оде до ВЦ-а. Рекла је да јој није добро и изашла је са другарицом из учионице. Убрзо је другарица, сва успаничена, утрчала натраг у учионицу и рекла да овој није добро и да је пала у ВЦ-у. Наставница је одмах отишла до ВЦ-а и затекла девојчицу у бунилу, у полусвесном стању – прича наш саговорник из школе.

Убрзо је стигла Хитна помоћ, која је пренела ученицу до амбулантних кола, а затим су је одвезли у болницу. Тамо је девојчици испран желудац.

– Ученица је провела ноћ у болници, заједно са својом мајком. Сада је ван животне опасности – рекли су нам у школи.

ЈЕЗИВО УБИСТВО: Пијана жена позвала полицију, а чим је спустила слушалицу, ЗГРАБИЛА ЈЕ НОЖ И НАСМРТ ИЗБОЛА МУЖА!

Како смо сазнали, код девојчице су пронађене три табле за сада непознатог лека, од којих су две биле празне, а једна допола. Вероватно их је понела од куће.

По понашању овог детета наставници су закључили да је оно почело да пије таблете у среду можда и пре поподневне наставе.

– На првом часу је била поспана, на другом само што није заспала. То је приметила наставница, па ју је чак у једном моменту питала зашто спава, а ученица се мало тргла и рекла да не спава. Дошао је велики одмор, а потом и трећи час. Ту је ученици већ било веома лоше, те је морала да изађе са часа – каже наш извор у школи.

Школски другови несрећне девојчице испричали су да је у њеним стварима пронађен и нож, због чега се сумња да је размишљала и да пресече вене.

(ФОТО) СРАМАН ОГЛАС СРПСКЕ ТУРИСТИЧКЕ АГЕНЦИЈЕ ФРАПИРАО ЈЕ СВЕ: „Аушвиц, историјско место које је инспирација многим познатим филмовима“!

– Деца из њеног разреда јуче су причала да је ова девојчица на једној друштвеној мрежи пре неколико дана наговестила да ће попити пуну шаку таблета. Казали су и да је последњих неколико дана била тужна, али нико није ни слутио да ће заиста покушати да дигне руку на себе. Чинило се да нема неких проблема због којих би покушала да се отрује. Била је солидан ђак у школи, могуће је да је била несрећно заљубљена – наводи наш саговорник.

Директорка школе Станимирка Смиљанић Раонић кратко нам је рекла да је ученица нормално дошла у школу, да јој је позлило на часу, па су позвали Хитну помоћ и родитеље.

МОНСТРУМ СИЛОВАО ДЕВОЈЧИЦУ 8 ГОДИНА: Када су их инспектори суочили, са 3 речи је објаснио да се не каје и да нема душе

– Стручне службе ће утврдити шта се заправо догодило са ученицом. За сада знам само да је девојчица добро и да није животно угрожена. Према информацијама којима располажем, та ученица раније није имала неких проблема у школи – навела је директорка.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) ВАЖНО ЈЕ ПРЕЗИВАТИ СЕ КИМ: Ко је најмоћнија жена Северне Кореје

У Сарајеву подигнута оптужница за злочин над Србима у Чемерном

Путин пресекао: Русија формира регистар корумпираних

Извор: Информер.рс

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri