youtube.com
Србија Хроника

ДЕТАЉИ УЖАСА НА БУЛЕВАРУ: Убила дечка и његовог пса, па са улице посматрала увиђај?!

Полиција ухапсила А. С. (38) због сумње да је убила свог дечка и његовог пса!

Београдска полиција пронашла је данас у стану на Булевару краља Александра 147 беживотна тела мушкарца Т.В. (63) и његовог пса у фази распадања. Иако су комшије сумњале да се ради о природној смрти јер је Т. В. био хероински зависник и веома лошег здравственог стања, због стравичног убиства лисице на руке су стављене 38-годишњој А. С., која је све време посматрала увиђај с улице.

Тела мушкарца и пса пронађена су након што су комшије позвале полицију због несносног смрада који је допирао из стана.

– Полицајце је по доласку на лице места затекао шокантан призор. У стану су била тела Т. В. и пса, која су била у стању распадања. Мушкарац је пронађен у спаваћој соби и на себи није имао одећу. Пас је пронађен у кади у купатилу! Цео стан је крвав, сцене су биле стравичне – каже извор „Српског телеграфа“.

А. С. је ухапшена убрзо након доласка полиције на лице места сасвим случајно.

– Девојка је стајала преко пута зграде док су полицајци вршили увиђај и запала им је за око јер се чудно понашала и деловала је јако узнемирено. Када су јој полицајци пришли, А. С. је покушала да побегне и током хапшења се опирала. Осумњичена се током саслушања у полицији бранила ћутањем – наводи извор.

Према речима комшија, осумњичена и жртва су живели заједно у том стану, а нико их није видео десетак дана, када су највероватније и извршена убиства.

– Претпоставља се да је убиство претходила свађа, а није искључено и да су у тренутку трагедије обоје били дрогирани с обзиром на то да су у питању тешки зависници – кажу они.

– Он је живео са мајком и стално су се свађали. Њој није давао да излази из стана, а она би, када би изашла, у ходнику викала: „Упомоћ, спасите ме!“. Када је она умрла он се потпуно предао пороку. Виђала сам га да се мува ту по комшилуку сав мршав и испијен. Овако нешто могло се и очекивати. У последње време смо га виђали са девојком, мислим да се и она доселила у тај стан – рекао је комшија који је желео да остане анониман.

Полиција је обавила увиђај, а тело је упућено на Институт за судску медицину да би се утврдио тачан узрок смрти.

Извор: Ало

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Додик: Декларација у парламентима Српске и Србије у новембру

Вучић и Менг: Србија и Кина пријатељи који деле и добро и зло

ИРМА НАСТАВЉА ДА ПУСТОШИ АМЕРИКУ: Ураган потпопио Северну Каролину, има мртвих (ВИДЕО)

Нове санкције: Шта све не сме Северна Кореја

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
11°
18°
Sat
19°
Sun
17°
Mon
11°
Tue